inTurda.ro

Regizorul Ioan Ardelean de la New York direct pe scena TNAMT

Regizorul Ioan Ardelean de la New York direct pe scena TNAMT

Regizorul Ioan Ardelean de la New York direct pe scena TNAMT
noiembrie 26
13:19 2021

Regizorul Ioan Ardelean de la New York direct pe scena TNAMT

            Anul 2021 a fost un an în care și-au făcut debutul pe scena Teatrului Național Aureliu Manea un număr consistent de spectacole, de la monodrame la tragedii, de la comedii la evenimente unicat. Iată că TNAMT încheie acest an cu o altă tragi-comedie ALBUM DE FAMILIE în regia lui Ioan Ardelean.

            Spectacolul este conceput după textele Călătorie de iarnă și Eterna întoarcere scrise de Fredrik Brattberg, dramaturg de origine norvegiană, câștigător al premiului Ibsen în 2012 – cu piesa de teatru ,,Eterna întoarcere”, text care stă la baza spectacolului Album de familie.

Ioan Ardelean este regizor, actor și profesor universitar. Domnia sa a regizat un număr important de piese de teatru, atât în țară, cât și în străinătate, în deosebi în Statele Unite ale Americii la New York, unde activează ca actor și regizor la Medicine Show Theatre. În România activează ca profesor universitar la Universitatea de Arte din Târgu Mureș.

 

Această întâlnire a actorilor TNAMT cu regizorul Ioan Ardelean a născut un alt fel de spectacol la care vă invităm să veniți.  ALBUM DE FAMILIE se va juca în premieră sâmbătă, 27.11, ora 19.00, iar din distribuție fac parte actorii: Doina Șoproni, Ginuc Crișan, Cătălin Florea, Grațiela Bădescu și Valentin Oncu. – a spus Bianca Trifan secretar marketing TNAMT

 

            Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62

Rezervări la tel. 0264 311 952

           

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Consiliul Județean a pus la dispoziția Primăriei terenul necesar edificării Park & Ride-ului de lângă Aeroportul Cluj

Forul administrativ județean a aprobat trecerea terenului situat pe strada Traian Vuia, la nr. 149-151, din domeniul public al județului...

Închide