inTurda.ro

VIDEO: Noul model Dacia Jogger disponibil pentru comandă de la 1 decembrie

VIDEO: Noul model Dacia Jogger disponibil pentru comandă de la 1 decembrie

VIDEO: Noul model Dacia Jogger disponibil pentru comandă de la 1 decembrie
noiembrie 30
14:54 2021

Noul vehicul de familie Jogger, al mărcii Dacia, poate fi comandat începând cu 1 decembrie în toată rețeaua de dealeri autorizați, anunță compania. Cât costă noul model?

Modelul Jogger a fost inițial prezentat în premieră mondială la Salonul Internațional al Mobilității din Munchen, Germania, exact la începutul lunii septembrie.

„Vehicul polivalent, Dacia Jogger preia atribute aparținând a trei categorii diferite de modele : lungimea unui break, spațiul interior al unui monovolum și liniile unui SUV. Jogger este așadar « inclasabil ». Ca vehicul destinat familiilor, el oferă cel mai bun raport preț/spațiu interior din categorie, în timp ce numeroasele posibilități de utilizare îi subliniază caracterul polivalent”, precizează reprezentanții Dacia.

Lista de prețuri diferă de la versiune la versiune și în funcție de preferințe. De pildă, în cazul versiunii Essential, dotată cu motorul ECO-G 100, în configurație cu 5 locuri, prețul este de la 13.990 euro cu TVA inclus.

De cealaltă parte, versiunea Comfort, pleacă de la 16.950 de euro cu TVA inclus, fiind dotată cu motorul TCe 110, în configurație cu 7 locuri.

Cât despre gama limitată ”Extreme”, prețurile oscilează între 16.800 de euro (TVA inclus) în cazul ECO-G 100 cu 5 locuri și 18.000 de euro (TVA inclus) în cazul TCe110 cu 7 locuri.

Dacia Jogger: noul model de familie cu 7 locuri al mărcii Dacia este gata de start.

Un nume simplu și cu sonoritate internațională a fost ales pentru a denumi cel mai nou model al gamei Dacia. Este vorba de un vehicul de familie, cu 7 locuri, polivalent.

  • Evocând sportul, natura și energia pozitivă, Dacia Jogger se poziționează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieșirilor în aer liber. Jogger reflectă spiritul pragmatic și autentic al mărcii Dacia și mediul „outdoor” al noii identități de marcă.
  • Dacia Jogger va fi prezentată publicului larg în data de 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto de la Munchen.

UN MODEL DE FAMILIE VERSATIL CU PÂNĂ LA 7 LOCURI


Disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii. Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care le permite clienților să profite de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați.

UN NUME CE EVOCĂ DINAMISM

Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul „er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi.

 
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
🔴 Situația epidemiologică în județul Cluj – 30 Noiembrie

Buletin de presă, 30.11.2021 ✅ SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ 🔴 Efective angrenate (polițiști, jandarmi, ISU și SAJ) –...

Închide