inTurda.ro

RAR: ”Lectură obligatorie” pentru toți șoferii la început de iarnă

RAR: ”Lectură obligatorie” pentru toți șoferii la început de iarnă

RAR: ”Lectură obligatorie” pentru toți șoferii la început de iarnă
decembrie 03
13:50 2021

INFORMARE Registrul Auto Român

Am putea spune că materialul scris de colegii noștri de la Departamentul Supraveghere de Piață este ‘lectură obligatorie’ pentru toți șoferii la început de iarnă. Detalii importante despre cum verificăm anvelopele, starea lichidului de răcire sau a cumulatorului, pe pagina Safe market by RAR.

LISTA PENTRU IARNĂ – Safe market by RAR

Temperaturile tot mai scăzute și primele ninsori sunt semnele clare care dau startul sezonului de iarnă. Deși pentru unii este motiv de bucurie, conducătorii auto cred că resimt un fior rece atunci când aud cuvântul IARNĂ.

Conducerea autovehiculului în acest sezon poate pune dificultăți unora și cu siguranță necesită abilități și reflexe mai bune la volan.

De altfel și autovehiculul are nevoie de o actualizare a dotărilor pentru anotimpul rece.
Asigurați-vă că îndepliniți toate cerințele și cunoașteți recomandările pentru conducerea pe timp de iarnă. Să nu uitați și de cele mai ieftine dotări iarna: ATENȚIA ȘI RĂBDAREA!

Noi am întocmit o listă care să vă ajute să treceți mai ușor peste provocările iernii pe care vă invităm să o parcurgeți în continuare.

Pentru efectuarea verificărilor necesare ale autovehiculului, vă puteți adresa unui atelier autorizat corespunzător pentru lucrările solicitate.

Lista atelierelor de reparații auto autorizate RAR o găsiți accesând linkul: https://www.rarom.ro/?page_id=889

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Accident mortal în județul Cluj

O persoană a murit în urma unui accident care a avut loc în această dimineață lângă Gherla. Polițiștii au fost...

Închide