inTurda.ro

Au fost anunțate primele magazine din mall-ul FUNSHOP Park Turda

Au fost anunțate primele magazine din mall-ul FUNSHOP Park Turda

Au fost anunțate primele magazine din mall-ul FUNSHOP Park Turda
decembrie 15
12:50 2021

Polonezii de la Scallier au adus din acest an în România conceptul Funshop Park, un lanț de parcuri comerciale care vor fi construite în mai multe orașe mici și mijlocii din țară.

Extinderile rețelelor Lidl și Kaufland pe plan local i-a determinat pe polonezii de la Scallier să vâneze terenuri în apropierea magazinelor pentru deschiderea de parcuri de retail.

 

FUNSHOP PARK TURDA

Noul proiect de la Turda este programat să fie finalizat în a doua jumătate a anului 2022. Firma Scallier a anunțat faptul că o parte semnificativă a noului spațiu comercial de la Turda este deja rezervată! Printre magazinle care vor veni la Turda se numără: NewYorker, Flanco și ZooCenter.

Situat lângă Kaufland, Calea Victoriei, nr. 39, Funshop Park Turda va avea o suprafață închiriabilă de 9.082 mp și aproximativ 270 de locuri de parcare. Investiția într-un parc de retail este cuprinsă între 5 și 10 milioane de euro, potrivit informațiilor furnizate de companie.

A fost obținută autorizația de construire pentru noul nostru parc comercial situat în Turda.

Dezvoltarea acestui proiect va genera aproximativ 9.000 mp de spatiu de inchiriat.

O parte semnificativă a spațiului noului parc a fost deja rezervată. Printre chiriași se numără New Yorker, Flanco sau ZooCenter.”, au transmis cei de la Scallier!

În acest an, compania a finalizat deja două parcuri de retail în țară, în Focșani și Roșiorii de Vede cu o suprafață totală închiriabilă de peste 11.000 mp.

 

„Parcurile noastre de retail reflectă în cea mai mare măsură posibil cerințele lanțurilor de retail și așteptările comunităților locale. Pe măsură ce puterea lor de cumpărare crește, locuitorii din zonele urbane mai mici se așteaptă la oferte bogate și diverse de la mărcile interne și internaționale. Până acum au fost nevoiți să călătorească în orașe mai mari pentru a face cumpărături în mall-urile moderne, ceea ce a necesitat mult timp și bani suplimentari de cheltuit”, a declarat Adrian Aleman, Director de Dezvoltare la filiala din România a Scallier.

Cel mai nou proiect din Turda va fi certificat conform standardului internațional BREEAM green rating.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Anunț consultare publică – Proiect de hotărâre privind aprobarea PUZ/RLU –Construire spălătorie auto selfservice pe strada Clujului

ANUNT nr. 29110/15.12.2021 Prin prezenta aducem la cunostința publicului, în temeiul prevederilor art. 7, alin. 1 și alin. 2 din...

Închide