inTurda.ro

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
decembrie 20
13:51 2021
Anunț –
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 21.12.2021, între orele 08:30 – 16:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Șarât,, pe străzile:
– Nicolae Titulescu
– I.B.Deleanu
– Siretului
– Potarnichii
– Rapsodiei
– Carabusilor
– Fundatura Porumbelului 
– George Bacovia
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a branșamentelor la rețeaua de distribuție nouă și anularea  branșamentelor vechi de pe străzile: Rapsodiei, Carabușilor, Potarnichii și Siretului.
Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează in zonă lucrări cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Related Articles

Citește articolul precedent:
CJ Cluj: Amenajarea urbană și peisajeră a proximității viitorului Centru Integrat de Transplant

Plenul Consiliului Județean Cluj va dezbate în cadrul ședinței ordinare de marți, 21 decembrie 2021, proiectul de hotărâre inițiat de...

Închide