inTurda.ro

Idei de cadouri pentru persoanele pasionate de muzică

Idei de cadouri pentru persoanele pasionate de muzică

Idei de cadouri pentru persoanele pasionate de muzică
decembrie 21
18:11 2021

Dacă nu îți imaginezi viața fără muzică, iar ritmul îl ai în sânge, atunci cu siguranță vrei să creezi o comunitate în jurul tău și să îți bucuri prietenii cu daruri muzicale atent alese.

Dar ce idei de cadouri pentru persoanele pasionate de muzică poți alege, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă? Am stat de vorbă cu specialiștii magazinului de instrumente muzicale din Brașov Soundstil și iată o posibilă listă de recomandări din care poți alege cu încredere și care cu siguranță îi vor copleși de emoții pe cei dragi. Deci, să-i dăm drumul.

1.    O vioară – un prim pas spre o carieră muzicală fulminantă

Vioara este considerată a fi cel mai elegant și stilat instrument muzical, dar și unul dintre cele mai complicate. Totuși, puțină lume poate rezista în fața acordurilor muzicale obținute grație acestui instrument muzical. Este de un rafinament și un șarm cu totul aparte. Dacă persoana căruia vrei să i-o faci cadou de Revelion sau Crăciun este la început de cale sau doar planifică să înceapă o călătorie muzicală alături de acest instrument, ai grijă să îi alegi o vioară de cea mai înaltă calitate și chiar să îi oferi un voucher de studii, astfel încât să descopere plenitudinea potențialului muzical al unei viori.

2.    Tobe – pentru persoane cu energie debordantă

Nimic nu energizează mai bine decât o repriză muzicală la tobe, mai ales la începutului unui an nou. Dacă decizi să îi faci prietenului tău cel mai bun sau soțului cadou niște tobe, asigură-te că își va elibera toată energia acumulată exersând la acest instrument, care pe bună dreptate se consideră a fi aproape terapeutic. În unele spitale din lume, tobele sunt chiar o metodă de eliberare a furiei.

În muzică tobele sunt responsabile de ritm și basuri, respectiv dacă persoana vrea să dea greutate unui cântec, utilizarea unei tobe va fi mai mult decât potrivită.

3.    Chitară clasică pentru momente romantice

Știi acele momente din filme în care eroul principal ia chitara clasică și își impresionează iubita cu o baladă romantică? Dacă vrei ca soțul sau iubitul să te alinte în Noul An cu astfel de momente, atunci nu ezita. Cumpără-i o chitară și savurează, mai ales că acest instrument este printre cele mai versatile dintre cele existente. Se învață relativ rapid și ușor, iar gama de cântece pe care le poate interpreta este extrem de mare.

4.    Cursuri muzicale și mentorat

          Este mai mult un soi de investiție în viitorul persoanei dragi, care vrea să îmbrățișeze un viitor în artele muzicale. Respectiv, o poți înscrie la o școală muzicală sau să îi angajezi un mentor care îl va ghida. În acest fel, instruirea va decurge mai eficient, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Alege instrumentele corecte de la Soundstil și fă-l fericit pe omul tău drag, chiar acum în ajun de sărbători. Soundstil – ritmul fericirii tale!

Share

Related Articles