inTurda.ro

Dorin Lojigan: La Mulți Ani, Câmpia Turzii! Mulțumesc, 2021! Bun venit, 2022!

Dorin Lojigan: La Mulți Ani, Câmpia Turzii! Mulțumesc, 2021! Bun venit, 2022!

Dorin Lojigan: La Mulți Ani, Câmpia Turzii! Mulțumesc, 2021! Bun venit, 2022!
decembrie 31
14:08 2021

𝓜𝓾𝓵ț𝓾𝓶𝓮𝓼𝓬, 2021! 𝓑𝓾𝓷 𝓿𝓮𝓷𝓲𝓽, 2022!

 

Bucuria are valențe diferite pentru fiecare dintre noi, dar întotdeauna suntem convinși că oamenii dragi sunt resursa inepuizabilă de bine în viața noastră. Am parcurs un an special, dar mai mult ca oricând, solidaritatea și generozitatea au fost motoarele umane care ne-au dat posibilitatea să ne exprimăm recunoștința față de cei dragi, comunitate și persoanele care ne-au fost aproape.

Astfel, în asemenea situații puterea unui simplu ”𝑀𝓊𝓁ț𝓊𝓂𝑒𝓈𝒸” valorează mai mult decât orice alt cuvânt sau gest.

Pentru noi, anul 2021 a fost unul al provocărilor, al greutăților, dar și al reușitelor – din punct de vedere administrativ. Chiar dacă a fost greu, ne-am luptat cu pandemia, am avut instabilitate politică la nivel central, am reușit – totuși – să continuăm proiectele europene semnate în anii anteriori.

Am început lucrările la Bazinul Didactic de Înot, am asfaltat străzile Republicii și Aurel Vlaicu, precum și mai multe străzi din cartierul Șarât. Au avansat lucrările de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare. De asemenea, la Spitalul „Dr. Cornel Igna”, am avut cele mai multe achiziții, investiții și lucrări de reabilitare din toată istoria post-decembristă a acestei unități medicale.

Feedback-ul primit de la dumneavoastră arată că suntem pe drumul cel bun, dar cu siguranță 𝐍𝐔 𝐍𝐄 𝐕𝐎𝐌 𝐎𝐏𝐑𝐈 𝐀𝐈𝐂𝐈!

2021 a marcat semnificativ calea comunității noastre pentru perioada care va urma. Încheiem acest an, care ne-a obligat să ne adaptăm noilor situații, să avem deschidere față de inovație și tehnologie, să știm să funcționăm eficient, în beneficiul dumneavoastră.

Mi-ar face mare plăcere să fim împreună la trecerea dintre ani, așa încât, vă invit pe toți în Parcul Central „Ionel Floașiu” unde va avea loc un impresionant foc de artificii.

Cu recunoștință față de ceea ce a însemnat anul 2021, aștept cu nerăbdare anul 2022, cu provocările și oportunitățile sale!

𝐿𝒶 𝑀𝓊𝓁ț𝒾 𝒜𝓃𝒾, 𝒞â𝓂𝓅𝒾𝒶 𝒯𝓊𝓇𝓏𝒾𝒾❢

 

Dorin Nicolae LOJIGAN,

Primarul Municipiului Câmpia Turzii

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
27 de comune clujene primesc finanțare pentru actualizarea PUG-urilor

Planurile urbanistice generale (P.U.G.) și regulamentele locale de urbanism (R.L.U.)  pentru nu mai puțin de 27 de comune clujene vor...

Închide