inTurda.ro

Ce numere ies cel mai des la ruletă

Ce numere ies cel mai des la ruletă

Ce numere ies cel mai des la ruletă
ianuarie 11
11:38 2022

Ruleta atrage de cele mai multe ori jucătorii care caută experiențe noi și cărora le place să riște. O ruletă are de obicei 37 sau 38 de numere, în funcție de ce ruletă joci, cea Europeană sau cea Americană. Dacă ai fi știut care sunt numerele care ies cel mai des la ruletă, ai putea să creezi o strategie în jurul pariurilor care să incorporeze aceste numere comune. Dacă te gândești care numere sunt cele mai predispuse să fie alese înseamnă că gândești din punct de vedere strategic. La ruleta online poți beneficia de runde gratis în cazul în care o preferi pe aceasta.

Este bine să te gândești la numerele care ies cel mai des la ruletă, însă s-ar putea să cazi într-o capcană des întâlnită la ruletă. Rezultatele de la ruletă sunt complet aleatorii, ceea ce înseamnă că fiecare din cele 37 sau 38 de numere au șanse egale să vină în runda următoare.

Factorul aleatoriu la ruletă

Dacă vei juca la ruletă într-un cazino fizic o să vezi un mic display care prezintă numerele calde și cele reci. Aceasta este o reprezentare vizuală care măsoară cât de des s-a nimerit un număr în ultimele 24 de ore, 1000 de rotiri sau cum vrea cazinoul să le arate. În acest caz ai putea să te gândești să faci o combinație între numerele reci, care nu au fost extrase de mai mult timp. Toate numerele calde indică faptul că acestea au fost extrase de un număr foarte mare de ori într-un timp relativ scurt.

S-a făcut un studiu cu bani virtuali pentru a se demonstra cât de des vor ieși numerele de la o ruletă în urma a 600 de rotiri. S-a folosit ruleta europeană, cea cu 37 de numere, ceea ce înseamnă că fiecare număr ar trebui să iasă de aproximativ 16 ori. Rezultatul însă nu a fost acesta. Doar aproximativ 16% din toate numerele au apărut de aproximativ 16 ori în total – 41% din acestea au apărut de mai mult de 16 ori și 44% dintre numere de mai puțin de 16 ori. Jumătate din numere erau negre, iar cealaltă jumătate roșii. Acest rezultat l-au obținut și alți jucători care au încercat același test.

Mituri vs Realitate

Un zvon spune că dacă un număr a apărut de mai multe sau de mai puține ori în trecut este foarte probabil ca acest trend să se repete și pe viitor. Uite ceva ce s-ar putea să te surprindă: probabilitatea ca același număr să apară de două ori la rând este de 1 la 1444. Este o șansă destul de mică încât să te facă să te gândeșți dacă vei vedea același număr de 4 sau de 5 ori la ruletă în aceeași seară. Te-ai putea gândi că dacă un număr a apărut deja de 2 ori la rând nu se poate să vină și a treia oară. Ei bine, acesta are din nou exact aceeași șansă precum toate celelalte numere de pe ruletă.

Spre exemplu, în testul menționat anterior spațiul verde a fost nimerit de aproximativ 7 ori în toate cele 600 de rotiri. Din moment ce așteptarea a fost să apară de aproximativ 16 ori, putem spune că acest număr a avut o performanță slabă. Este mai puțin probabil să nimerești acest număr în viitor? Nu, întrucât ruleta este complet aleatorie și nu depinde de rotirile din trecut.

Prezicerea numerelor la ruletele clasice

Singura modalitate prin care am auzit să se poată prezice numerele la ruletă este la cea clasică, unde se poate afla oarecum un model după care se aleg numerele. Exact ca orice alt echipament mecanic, și roata de la ruletă se uzează în timp, astfel că uneori s-ar putea să poți prezice unde se va opri. În cazul în care vei încerca să prezici numere în acest fel, îți spun că va fi foarte dificil. Un prim motiv ar fi acela că ruletele moderne sunt făcute din materiale de foarte bună calitate care se vor degrada mult mai greu față de ruletele mai vechi.

Un alt motiv este acela că cei de la cazino sunt conștienți de faptul că roțile vor putea să se degradeze în timp, motiv pentru care sunt testate și înlocuite periodic dacă este nevoie. O altă problemă este că vei avea nevoie de foarte mult timp ca să îți dai seama în ce punct este ruleta mai uzată și la ce numere nimerește pentru a le putea memora. Este posibil să trebuiască să urmărești mii de rotiri și nu ai garanția niciodată că ruleta a fost lăsată în exact aceeași poziție ca dată trecută.

Este foarte probabil ca până să îți faci tu o strategie roata să fie înlocuită deja. Unii jucători spuneau pe forumuri faptul că dealerii creează aceste probleme în funcție de cât de repede învârt ruleta. Este aproape imposibil ca să îți dai seama dacă și unde va apărea problema la o ruletă în funcție de rotirile dealer-ului.

Această strategie nu merită să fie luată în considerare din simplul fapt că va dura o veșnicie până să reușești să găsești numerele care au o uzură mai mare. În plus, în aproape fiecare rundă, ruleta se va afla pe altă poziție și nu vei putea știi cât de tare o va învârti dealerul. De cele mai multe ori, o problemă la ruletă va fi sesizată de către dealer, iar cei de la cazino o vor înlocui sau o vor repara dacă este posibil.

Concluzie

În concluzie, oricât de mult ți-ai dori să reușești să găsești numerele norocoase la ruletă, acest lucru este imposibil. Rezultatele de la ruletă sunt în mod aleatoriu, astfel că în fiecare rundă numerele au exact aceeași șansă să fie nimerite. Mulți cred că dacă anumite numere au fost extrase de mai multe ori au o șansă mai mare să fie extrase din nou în viitor, lucru complet fals datorită factorului aleatoriu de la ruletă. La fel și cu numerele care sunt extrase mai rar. Așadar, la ruletă nu există o strategie de cunoaștere a numerelor ce vor fi extrase.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

IPJ CLUJ - Infracțiuni rutiere Depistat la volanul unui autoturism, deși nu avea acest drept La data de 8 ianuarie...

Închide