inTurda.ro

Aquapark Turda – Încă un pas important pentru dezvoltarea turismului de agrement în orașul nostru

 Breaking News

Aquapark Turda – Încă un pas important pentru dezvoltarea turismului de agrement în orașul nostru

Aquapark Turda – Încă un pas important pentru dezvoltarea turismului de agrement în orașul nostru
ianuarie 12
13:12 2022

Administrația locală din Turda a semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru Aquapark Turda! Contractul a fost semnat cu societatea  Poliart, cea care a făcut parte din asocierea care s-a ocupat și de aquapark-ul Nymphaea din Oradea.

Primarul Cristian Matei a anunțat, marți, semnarea contractului pentru studiul de fezabilitate al Complexului de Agrement Aqua Park Turda.

Încă un pas important pentru dezvoltarea turismului de agrement în orașul nostru. 🔜

Astăzi a fost semnat contractul numărul 734 din 10.01.2022 pentru studiul de fezabilitate al 𝑪𝒐𝒎𝒑𝒍𝒆𝒙𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒅𝒆 𝒂𝒈𝒓𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕 𝑨𝒒𝒖𝒂𝒑𝒂𝒓𝒌 𝑻𝒖𝒓𝒅𝒂 cu societatea S.C POLIART SRL, fiind recunoscută pe piața construcției a altor complexuri de agrement acvatic.”, a transmis Primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei.

Contractul de servicii are ca obiect:

➡ studiu topografic vizat O.C.P.I,
➡ studiu geotehnic verificat la cerința Af,
➡ studiu hidrogeologic,
➡ scenariu securitate la incendiu,
➡ audit energetic și studiu privind utilizarea unor sisteme alternative de eficiență ridicată,
➡ studiu de fezabilitate,
➡ DTAC,
➡ proiect tehnic,
➡ CS, DDE, DTOE
➡ asistență tehnică din partea proiectantului,
➡ elaborarea certificatului de performanță energetică, precum și orice alte studii de specialitate relevante pentru realizarea obiectivului de investiții “Complex de agrement Aquapark Turda”.

Investiția ar urma să se realizeze pe circa 7 hectare și va fi  la nivelul aquapark-ului Nimphaea din Oradea. Costurile unui astfel de proiect au fost estimate la aproximativ 20 de milioane de euro.

”Rând pe rând, toate ”visele” acestea pe care le am, vor deveni realitate. Atunci când îți dorești cu adevărat să obții ceva și faci tot posibilul pentru asta, există toate șansele ca viața să-ti ofere acel ceva. Iar eu îmi doresc să văd Turda la înălțime, îmi doresc să avem un oraș etalon, un centru turistic de importanță majoră, un oraș cu adevărat european. Și fac tot ce pot pentru asta, alături de echipa mea.”, transmitea Matei Cristian in Noiembrie 2020.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Anunț – Remediere avarie! Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț - Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei...

Închide