inTurda.ro

Anunț – remediere avarie: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – remediere avarie: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – remediere avarie: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
februarie 21
11:00 2022
Anunț – remediere avarie
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 21.02.2022, între orele 10:00 – 13:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Șarât,, pe străzile:
– I.L. Caragiale
– Nicolae Titulescu
– I.B.Deleanu
– Siretului
– Potarnichii
– Rapsodiei
– Carabusilor 
– Fundatura Porumbelului 
– George Bacovia
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie pe strada Gheorghe Lazăr la intersecție cu strada Samuil Micu.
Avaria a fost produsă de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Câmpia Turzii: Cel mai simplu mod să contribui la stabilirea exactă a populației țării noastre este din confortul de acasă!

Recensământul populației și al locuințelor 2022! Cel mai simplu mod să contribui la stabilirea exactă a populației țării noastre este din...

Închide