inTurda.ro

Zboruri noi Cluj-Napoca – București, de pe Aeroportul Internațional Cluj

Zboruri noi Cluj-Napoca – București, de pe Aeroportul Internațional Cluj

Zboruri noi Cluj-Napoca – București, de pe Aeroportul Internațional Cluj
mai 10
09:04 2022

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a lansat zborurile regulate sezoniere spre Bucureşti, operate în premieră de către compania aeriană HiSky. 

Zborurile spre capitala României vor fi operate cu 10 frecvenţe săptămânale, zilnic, de luni până vineri, dimineaţa şi seara, după următorul program: 

Ruta  Zile de operare  Oră plecare  Oră sosire
Cluj-Napoca (CLJ)  – Bucureşti (OTP) Luni, Marţi,  

Miercuri, Joi, Vineri

CLJ 08:20  OTP 09:10
Luni, Marţi şi Joi  CLJ 19:30  OTP 20:20
Miercuri şi Vineri  CLJ 21:20  OTP 22:10
Bucureşti (OTP) – Cluj-Napoca (CLJ) Luni, Marţi,  

Miercuri, Joi, Vineri

OTP 06:30  CLJ 07:20
Luni, Marţi şi Joi  OTP 21:20  CLJ 22:10
Miercuri şi Vineri  OTP 19:30  CLJ 20:20

Noua legătură aeriană care se stabileşte de luni, 9 mai, va face posibil ca, în mai puţin de 50 minute de zbor, pasagerii să ajungă simplu şi rapid pe această rută internă Cluj-Bucureşti, operată în  premieră de compania HiSky. 

Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie și David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, au spus că apreciază ”faptul că o nouă companie aeriană, HiSky, a decis deschiderea acestei rute interne spre Bucureşti, de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Aceasta vine în completare la ceea ce avem deja în operare, cu partenerii aerieni Tarom şi Blue Air, Bucureşti fiind una dintre cele mai solicitate destinaţii, cu un grad de încărcare foarte mare. Prin creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către HiSky, dorim să asigurăm diversitate alternativelor de călătorie pe cale aeriană, pentru că, deseori, competiţia aduce şi scăderi de preţuri la bilete. Suntem convinși că destinația se va bucura în continuare de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport, pe toate segmentele de trafic – respectiv trafic business, etnic sau turistic”.

Compania aeriană HiSky s-a lansat pe piața aviației în luna februarie 2020 și operează pe  Aeroportul Internațional Cluj începând din luna aprilie 2021 când a poziţionat prima aeronavă pe  baza sa operaţională de la Cluj-Napoca, operând atât destinații regulate cât și destinații charter  turistice prin parteneriatul încheiat cu turoperatorul Amara Tour. 

În prezent, alături de zborurile spre capitala României inaugurate astăzi, compania HiSky  mai operează zboruri regulate spre Dublin (Irlanda), şi zboruri charter spre Hurghada (Egipt). De  asemenea, în următoarea perioadă, compania HiSky are programate spre operare de pe aeroportul  clujean zboruri charter, către Antalya (Turcia), Monastir (Tunisia), Hurghada, Marsa Alam şi  Sharm El Sheikh (Egipt).  

Related Articles

Citește articolul precedent:
TNAMT alături de mari teatre la Festivalul Internațional de Teatru Tg Jiu

TNAMT alături de mari teatre la Festivalul Internațional de Teatru Tg Jiu În 14 mai ora 19.00, TNAMT joacă spectacolul...

Închide