inTurda.ro

Teatrul Național Aureliu Manea Turda lansează platforma online www.tnamtdigital.ro

Teatrul Național Aureliu Manea Turda lansează platforma online www.tnamtdigital.ro

Teatrul Național Aureliu Manea Turda lansează platforma online www.tnamtdigital.ro
iunie 29
09:58 2022

Teatrul Național Aureliu Manea Turda lansează platforma online www.tnamtdigital.ro, unde publicul poate accesa arhiva artistică a teatrului

În cadrul proiectului Arhiva artistică TNAMT Digital, co-finanțat de AFCN, Teatrul Național Aureliu Manea Turda deschide accesul publicului la arhiva istorică a teatrului prin lansarea platformei online www.tnamtdigital.ro.

Lansarea platformei www.tnamtdigital.ro este ultima etapă a proiectului Arhiva Artistică TNAMT Digital, după decontaminarea, sortarea și digitalizarea arhivei. În prezent, www.tnamtdigital.ro găzduiește documente și informații despre spectacolele teatrului din Turda din 1948 până în 1968. Pe lângă documente istorice, publicul interesat poate găsi pe www.tnamtdigital.ro și articole și studii introductive.

În continuare, cei interesați pot contribui la valorificarea arhivei teatrului. Dacă doriți să aflați cum vă puteți implica în valorificarea arhivei TNAMT, contactați-ne la adresa de e-mail proiecte.tnamt@gmail.com sau pe paginile de Facebook și Instagram cu numele Arhiva artistică TNAMT Digital.

Arhiva artistică TNAMT Digital este un proiect co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Contact:

proiecte.tnamt@gmail.com

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primaria Campia Turzii: ATENȚIE! Urmează 3 zile caniculare, iată ce avem de făcut!

ATENȚIE! Urmează 3 zile caniculare, iată ce avem de făcut! Administrația Națională de Meteorologie a remis o avertizare cu COD...

Închide