inTurda.ro

Consiliul Judetean Cluj: Un nou festival va avea loc pe stadionul Cluj Arena!

Consiliul Judetean Cluj: Un nou festival va avea loc pe stadionul Cluj Arena!

Consiliul Judetean Cluj: Un nou festival va avea loc pe stadionul Cluj Arena!
iulie 07
20:18 2022
𝗨𝗻 𝗻𝗼𝘂 𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝘃𝗮 𝗮𝘃𝗲𝗮 𝗹𝗼𝗰 𝗽𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗱𝗶𝗼𝗻𝘂𝗹 🏟𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗔𝗿𝗲𝗻𝗮!
Județul Cluj și stadionul emblemă al Clujului și al întregii Transilvanii, 🏟Cluj Arena, vor fi, în perioada 📅15-16 iulie 2022, gazda unui nou festival de muzică, primul de acest gen din România: 𝙃𝙚𝙖𝙧𝙩𝘽𝙚𝙖𝙩𝙨♥️𝙁𝙚𝙨𝙩𝙞𝙫𝙖𝙡.
✅ Fiind gândit ca un produs cultural inedit, cu un concept nou, evenimentul este centrat în jurul valorilor creștinismului și al bucuriei în vremuri de nesiguranță, dar și a unității, indiferent de confesiunea religioasă.
Având un caracter ecumenic, 𝙃𝙚𝙖𝙧𝙩𝘽𝙚𝙖𝙩𝙨♥️𝙁𝙚𝙨𝙩𝙞𝙫𝙖𝙡 nu se afiliază unui anumit cult religios, motiv pentru care acesta se adresează tuturor celor interesați, dar în special tinerilor și familiilor. Timp de două zile 🏟Cluj Arena va fi transformată într-un spațiu „kids friendly”, cu spații de joacă pentru copii, în care fiecare participant se va putea simți bine. Este important de știut faptul că nu se vor comercializa niciun fel de băuturi alcoolice sau produse pe bază de tutun.
𝙃𝙚𝙖𝙧𝙩𝘽𝙚𝙖𝙩𝙨♥️𝙁𝙚𝙨𝙩𝙞𝙫𝙖𝙡 are în prim-plan genul muzical „Christian Pop-Rock”, un stil contemporan născut în anii 1960, în perioada revitalizării religioase din Statele Unite ale Americii. Pe scena amenajată în interiorul Cluj Arena vor urca peste 10 formații🎷 din țară și din străinătate, artiști renumiți în industria internațională de profil, precum:
✅Jeremy Camp (SUA),
✅Planet Shakers (Australia),
✅Austin French (SUA),
✅4UBAND (Ucraina),
✅Tabăra 477 (România)
✅Sanctus Pro Deo (România).
Alături de ei, speakeri precum Nick Hall și John Maxwell – unul dintre cei mai cunoscuți experți mondiali în leadership, vor aduce experiența lor remarcabilă de lideri și de predicatori.
Acest nou eveniment găzduit de 🏟Cluj Arena se alătură celor de tradiție care au loc în mod recurent pe acest stadion, precum Untold sau Sports Festival, dar și numeroaselor competiții sportive care atrag anual sute de mii de spectatori. Beneficiind și de o poziționare extrem de avantajoasă și de facilități și dotări moderne, stadionul 🏟Cluj Arena a devenit, treptat, kilometrul zero al sportului, muzicii și al distracției din întreaga Transilvanie, fapt care justifică, încă o dată, importanța acestui edificiu în viața socială a clujenilor și nu numai!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Turda a primit titlul de „Comunitate sustenabilă”, European Energy Award, în prezența Ambasadorului Elveției în România

Turda a primit titlul de ”Comunitate sustenabilă”, European Energy Award. Turda este a treia municipalitate din Transilvania care primește acest...

Închide