inTurda.ro

Cele mai importante motive pentru care sa iti cumperi brazi artificiali cu aspect natural

Cele mai importante motive pentru care sa iti cumperi brazi artificiali cu aspect natural

Cele mai importante motive pentru care sa iti cumperi brazi artificiali cu aspect natural
iulie 08
11:25 2022

Brazii artificiali cu aspect natural sunt unii dintre cei mai cautati, tocmai datorita faptului ca imita perfect bradul nostru natural pe care il poti gasi in padurile din tara noastra. Poti cumpara un brad artificial de Craciun cu aspect natural care sa aiba deja conuri si vasc, dar si unul simplu pe care sa il impodobesti de la zero.

Brazii de Craciun cu aspect natural imita culoarea bradului din padure

Un brad artificial cu aspect natural are acel verde crud specific padurilor noastre si nu seamana cu brazii nordici ceva mai inchisi la culoare. Daca vrei un aspect autentic, atunci aceasta este cea mai buna solutie pentru tine, vei putea decora bradul dupa preferinte si vei descoperi ca arata mult mai bine decat brazii naturali.

Brazii artificiali au dimensiuni variate pentru a raspunde tuturor cerintelor

Din punct de vedere al greutatii, brazii artificiali sunt proportional mai usori decat dimensiunea lor. Dificultatea de a transporta si manipula un brad natural de 3 metri este mai mare decat cea a unui brad artificial de 3 metri. In marea majoritate a magazinelor online cu brazi artificiali ca BraziCraciun.net, acestia vin impachetati si protejati la livrare. Brazii artificiali sunt usor de asamblat si dezasamblat, de transportat si de manipulat, deoarece au o arhitectura modulara. Un brad natural este extrem de dificil de manevrat si de transportat, pentru ca oricine a cumparat unul stie cat de dificila este aceasta sarcina. Acum este posibil sa gasiti brazi artificiali de 240 cm, brazi artificiali de 220 cm, brazi artificiali de 210 cm si multe alte dimensiuni de la 1,5 m la 400 cm, brazi artificiali noi si brazi artificiali de 5 m.

Brazii artificiali rezista mai mult

Daca respectati traditia de a impodobi bradul de Craciun la inceputul lunii decembrie sau chiar in Ajunul Craciunului, atunci un brad natural va rezista probabil pana pe 25 decembrie fara probleme. Ce se intampla daca doriti sa decorati bradul mai devreme? Acele brazilor de Craciun se usuca rapid intr-un mediu cald, cum ar fi camera de zi, dar cu un brad artificial nu veti avea griji in aceasta privinta. Brazii naturali, se vor usca mai repede, vor avea nevoie de apa si, indiferent de ceea ce faceti, vor pierde zeci si sute de ace. Un bard artificial va fi la fel de util intotdeauna si va putea fi folosit zeci de ani. Brazii de Craciun artificiali pot fi impodobiti inca din luna noiembrie. Acestia isi vor pastra aspectul natural, luminos si proaspat, indiferent cat timp vor sta decorati in sufrageria ta.

Avand in vedere toate aceste avantaje, cu siguranta vei putea obtine rezultate fabuloase cu un brad artifcial de Craciun. Acesti brazi au fost special conceputi pentru a oferi siguranta, nu doar un aspect placut. Sunt tratati special pentru a nu se incalzi si pentru a fi evitate incendiile in momentul in care pui instalatie in bradul de Craciun, astfel incat sa nu apara probleme care sa iti strice sarbatorile.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Nu știi ce să faci în weekend? Ia-ți gașca de prieteni și hai la rafting pe Arieș, Via Ferrata Cheile Turzii sau pedalat prin Apuseni!

Nu știi ce să faci în weekend Ia-ți gașca de prieteni și haideți într-o 𝐚𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐮𝐥 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐢𝐥𝐯𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐄𝐱𝐭𝐫𝐞𝐦𝐞 𝐀𝐝𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐞!...

Închide