inTurda.ro

Start Up Nation se lansează luna aceasta! În 12 iulie se comunică data oficială. Finanțări de 200.000 lei pentru afaceri la început de drum!

Start Up Nation se lansează luna aceasta! În 12 iulie se comunică data oficială. Finanțări de 200.000 lei pentru afaceri la început de drum!

Start Up Nation se lansează luna aceasta! În 12 iulie se comunică data oficială. Finanțări de 200.000 lei pentru afaceri la început de drum!
iulie 08
11:59 2022

Pe 12 iulie ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, va anunța data în care se va lansa sesiunea de înscreri în programul de finanțare Start Up Nation România – ediția a III-a 2022.

„Daniel Cadariu va susține o conferință de presă marți, 12 iulie a.c., ora 11:00, la Palatul Victoria, în cadrul căreia va anunța data oficială de lansare a celei de-a treia ediții a programului Start-Up Nation România” – a precizat vineri MAT, într-un mail transmis StartupCafe.ro.

Programul Start-Up Nation România este una dintre cele mai așteptate măsuri gestionate de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT), destinată stimulării înființării întreprinderilor mici și mijlocii.

Procedura de implementare a programului Start-Up Nation, care cuprinde condițiile de finanțare și grila de punctaj, a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

„Lansarea celei de-a treia ediții le ofertă posibilitatea antreprenorilor, aflați la început de drum, de a beneficia de granturi în valoare maximă de 200.000 lei marchează, totodată, startul pachetului de 12 programe pe care MAT le va derula în cursul acestui an, cu scopul sprijinirii mediului de afaceri” – a precizat ministerul.

În cadrul conferinței de presă, prezentarea tehnică a programului Start-Up Nation România 2022 va fi realizată de Camelia Taină, director general în cadrul Direcției Generale Antreprenoriat și Programe de Finanțare, parte din MAT.

Înscrierea proiectelor, în vederea obținerii finanțării, se va efectua exclusiv online pe platforma granturi.imm.gov.ro, gestionată de Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Dacă ești interesat să aplici la programul Start Up Nation și să obții o finanțare de până la 40.000 Euro pentru afacerea ta, trimite un email la adresa office@shiftacademy.ro și beneficiezi de o evaluare gratuită a eligibilități și a șanselor de finanțare pentru ideea ta!

Start Up Nation 2022 – finanțare de 200.000 lei pentru firmele din mediul urban și rural

  • Valoarea finanțării: 100.000 lei sau 200.000 lei 
  • Contribuție proprie beneficiar5%-15%
  • Tip investiție: în mediul Urban și Rural
  • Selecția proiectelor: conform grilei de evaluare
  • Dată estimată de lansare: iulie-august 2022

Scrie-ne pe email care este ideea ta de afacere și îți comunicăm GRATUIT care sunt șansele tale de a obține finațarea: office@shiftacademy.ro 

Related Articles

Citește articolul precedent:
ATENȚIE șoferi: încep lucrările de modernizare a podului din Iara, pe DJ 107M. Traficul deviat până la construirea noului pod.

Încep lucrările de modernizare a podului din localitatea Iara, pe drumul județean 107M Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în...

Închide