inTurda.ro

Compania KESZ deschide o fabrică la TURDA. Termen de realizare: toamna anului 2023!

 Breaking News

Compania KESZ deschide o fabrică la TURDA. Termen de realizare: toamna anului 2023!

Compania KESZ deschide o fabrică la TURDA. Termen de realizare: toamna anului 2023!
iulie 15
08:11 2022

Constructorul Kesz face o fabrică la Turda, unde va produce tubulatură de ventilaţie!

Constructorul ungar Kesz. care are afaceri de 230 de milioane de lei în România, face o fabrică de materiale de construcţii la Turda.

„Preconizăm să începem lucrările la hala de producţie de la Turda cel târziu la începutul anului 2023 şi dorim să finalizăm până în toamna anului 2023. Pentru început vor lucra aproximativ 20 de oameni în producţie“, spun repre­zentanţii Kesz România.


KÉSZ România este una dintre societățile determinante ale pieției de construcții din România și un actor important ale regiunii Europei Centrale și de Est. Ne mândrim cu diverse referințe de anvergură executate în domeniul industrial, comercial și în alte domenii ale investițiilor.

Datorită portfoliului larg de servicii și a resurselor proprii, societatea KÉSZ este în stare să răspundă în mod complex la cererile exigente ale industriei construcțiilor. De la proiectare până la execuție, de la montaj de instalații și tehnologii până la dezvoltări imobiliare rezolvă sarcini formulate de beneficiari în prezent și viitor, fie în România, fie în Europa Centrală și de Est.  

În 2001 a fost înființată KÉSZ România, membru a Grupului KÉSZ. Fluxurile de muncă, sistemele de managment de calitate, procesele de management de proiect funcționează conform standardele ridicate ale Grupului, asigurând permanent experiență, competanța profesională, calitatea și respectarea termenelor indiferent de țara în carae se desfășoară activitatea.

Grupul KÉSZ are un succes și o dezvoltare continuă în condiții concurențiale datorită independenței, a resurselor proprii, a portfoliului de servicii vaste, precum și a experienței de succes internațional.

Grupul KÉSZ știe. Grupul KÉSZ realizează. Datorită portfoliului extrem de vast și a resurselor proprii nu enunțăm numai că suntem capabili… Noi chiar executăm până la capăt! ”Construim pe cunoștiințe”

Scopul firmei KÉSZ este ca în regiunea Centrală și de Est al Europei să devină o societate determinantă, independentă, să realizeze succese reale internaționale, să reprezinte valorile Grupului fundamentate cu profesionalism. Datorită activității internaționale de succes, Grupul KÉSZ poate fi identificat și ca investitor pe piața din România.

Related Articles

Citește articolul precedent:
17 iulie 2022 – ultima zi a Recensamântului Populației și Locuințelor. Obligativitatea recenzării este prevazută prin lege pentru toți cetățenii

17 iulie 2022 - ultima zi a Recensamântului Populației și Locuințelor Obligativitatea recenzării este prevazută prin lege pentru toți cetățenii...

Închide