inTurda.ro

Campanie de acordare a primului ajutor La sediul Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii

Campanie de acordare a primului ajutor La sediul Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii

Campanie de acordare a primului ajutor La sediul Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii
august 03
15:09 2022
Campanie de acordare a primului ajutor
La sediul Bazei 71 Aeriană a avut loc o campanie de acordare a primului ajutor organizat de către personalul medical din cadrul unității pentru voluntarii Asociației civice pentru inițiativă și acțiune comunitară Câmpia Turzii în colaborare cu Clubul copiilor Câmpia Turzii, coordonați de către caporalul Lăcătuș Nicușor.
Voluntarii care au participat la aceasta campanie au avut privilegiul de a învăța de la specialiștii noștri, atât despre măsurile ce trebuie luate până la sosirea serviciului de urgență, dar și despre tehnologia și echipamentele folosite pentru salvarea unei vieți. Lucrul cel mai important pe care l-au învățat a fost că educarea și informarea populației despre reacția rapidă în cazul unui accident este vitală pentru o persoană.
Ne bucurăm că am avut posibilitatea de a fi alături de tânără generație în această campanie de prim ajutor, dar și de faptul că aceștia doresc sa fie cetățeni mai buni ai societății. Sunteți un exemplu demn de urmat și ne dorim cât mai mulți asemenea vouă!

Tags
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cardurile de tichete sociale `Sprijin pentru Romania` pot fi folosite in magazinele Auchan

Cardurile de tichete sociale din programul guvernamental Sprijin pentru România, emise prin operatorii Up România și Sodexo, pot fi folosite...

Închide