inTurda.ro

MARUT: ferestre, uși, accesorii. Un pas în plus către visul tău!

MARUT: ferestre, uși, accesorii. Un pas în plus către visul tău!

MARUT: ferestre, uși, accesorii. Un pas în plus către visul tău!
august 09
13:29 2022

MARUT: Un pas în plus către visul tău!
– ferestre, uși, accesorii –

Toată lumea știe că o locuință confortabilă, frumoasă în care să te simți acasă are nevoie de mai multe „elemente”. Unele sunt dorințe, altele sunt necesare și nu se poate trăi fără ele. Poți să faci o casă fără ghivece cu flori, dar nu poți face o casă fără uși. Poți renunța – chiar dacă pentru o perioadă – la unele piese de decor, dar nu poți renunța la ferestre. Nu poți amâna la nesfârșit acele plase de insecte care știi și tu că te-ar scuti de multe neplăceri, mai ales vara.

Ei bine, aici ne-am dori să venim în ajutorul celor care caută ferestre, uși și accesorii potrivite pentru casa lor. Pentru că la noi, la MARUT, toți cei care caută piese de tâmplărie vor găsi tot ce au nevoie: produse de calitate, montaj prompt și o echipă dornică de perfecționare. Toate acestea sunt personalizabile pe nevoile și dorințele clientului. Dar înainte de toate, am dori să ne prezentăm pe scurt: cine suntem noi și cum am început.

Cine suntem noi? 

Povestea noastră a început în 2012 atunci când a luat naștere afacerea de familie – Fenic Plast. Ne-am dorit să oferim calitate, rapiditate, confortul la care visează orice persoană să îl aibă în locuință prin geamurile, ușile și accesoriile care le furnizăm. Ne-am dorit să oferim calitate, rapiditate, confortul la care visează orice persoană să îl aibă în locuință. Ne-am asigurat că fiecare geam sau ușă, fiecare plasă de țânțari sau pervaz se potrivește perfect imaginii pe care clientul nostru o avea în minte.

Iar în timp – am reușit chiar mai mult decât ne-am propus. Și pentru asta suntem mai mult decât recunoscători pentru sutele de familii cărora le-am făcut viața mai frumoasă! 

Am trecut prin multe bucurii și grele provocări, dar le-am depășit pe toate cu motivația de a oferi mai mult decât un simplu montaj. Am fost mereu angrenați de a aduce reale beneficii celor care au apelat la noi. Din acest motiv, am asigurat ofertare gratuită, service gratuit de multe ori, raport calitate-preț corect, garanție (care poate fi extinsă la dorința clientului). Nu ne-am lăsat opriți de câte un toc vechi rămas de la construcția anterioară sau de un pervaz de lemn încăpățânat care nu vroia să fie dat jos – pentru că nu toți fac așa ceva. 

Continuăm având în suflet recomandările celor care s-au bucurat de serviciile noastre. Recomandări care ne-au dus de la nivel local la internațional prin montaje realizate din Austria în județul Cluj, Alba, Timiș, Arad, Gorj, Sălaj, Mureș și în multe sate. Avem alături o echipă fantastică și furnizori internaționali de încredere care ne asigură cel mai bun montaj și cele mai bune produse. 

Odată cu trecerea la a doua generație de antreprenori din familie, am realizat că cel mai important este să educi clienții. De aceea, am pornit acest business în online și i-am ales un nume de brand pe sufletul nostru – MARUThttps://www.marut.ro/.  

Am lansat business-ul în online pe Facebook  și Instagram din dorința de a fi relevanți pentru clienții noștri și pentru cei care doresc să înțeleagă cum se derulează un proces de montaj / măsurători, etc. 

Oferim servicii de consultanță în urmă cărora clientul să fie în măsură să aleagă cele mai potrivite produse pentru locuința lui. Ne luăm timp să explicăm caracteristicile produselor pe care le folosim, avantajele și beneficiile. Am realizat că este important ca fiecare persoană să înțeleagă importanța calității și durabilității în timp. 

Din toate am învățat că cel mai important este relația firmă – client, astfel încât tot procesul să fie cât mai simplu, mai clar, iar satisfacția să fie deplină de ambele părți.  

Continuăm să facem ce știm cel mai bine: un pas în plus către visul tău!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: cum va arăta Noul Parc Obelisc „Mihai Viteazul”! Proiectul Tehnic a fost finalizat.

A fost finalizat proiectul tehnic de execuție al obiectivului: „Regenerarea zonei obelisc „Mihai Viteazul” prin crearea unui nou parc public...

Închide