inTurda.ro

Trei zile de târg Produs de Cluj, la Câmpia Turzii, în minivacanța de Sf. Maria

Trei zile de târg Produs de Cluj, la Câmpia Turzii, în minivacanța de Sf. Maria

Trei zile de târg Produs de Cluj, la Câmpia Turzii, în minivacanța de Sf. Maria
august 12
11:40 2022

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpia Turzii, va organiza în perioada 12-15 august 2022 Târgul Produs de Cluj.

Evenimentul se va desfășura în Parcul Berc, din Câmpia Turzii, cu un program cuprins între orele 12.00 și 23.00.

„O nouă prezență a noastră la Câmpia Turzii, în mijloc de august, perioada în care aici oamenii locurilor se întâlnesc de ani buni pentru a sărbători împreună praznicul Sfintei Maria, dar și trecerea spre toamnă, anotimpul culegerii roadelor. Și de această dată ne bucurăm de excelenta colaborare cu administrația locală, astfel că putem oferi tuturor amatorilor de voie bună și relaxare posibilitatea de a le găsi la ei acasă”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

La Târgul Produs de Cluj de la Câmpia Turzii vor participa mici meșteșugari și producători care vor prezenta publicului turtă dulce și ciocolată de casă, miere de albine, uleiuri presate la rece, vinuri, preparate la grătar gătite în aer liber, obiecte de artizanat și marochinărie, lavandă, costume populare și podoabe lucrate de mână.

Buna dispoziție va fi întregită de unul dintre cele mai moderne parcuri de distracție, dar și de spectacolele de muzică ușoară și cele de folclor susținute de voci consacrate și de dansatori talentați.

„E Câmpia Turzii Summer Fest și Târgul Produs de Cluj, distracție și veselie la Câmpia Turzii, de vineri 12 august, până luni, de Sfântă Mărie Mare, la sărbătoarea orașului.

Alexandra Stan, Doduț, The Motans, Mira, Vescan, artiști care sâmbătă și duminică sunt gata să împlinească doleanțele amatorilor de muzică tânără.

Luni, pe 15 august un adevărat regal folcloric vă propune întâlnirea cu Ioan Dordoi, Ionela Moruțan, Angela Rusu, Marius Ciprian Pop, Sava Negreann Brudașcu, dar și cu ansamblurile folclorice Mugurelul și Ardeleana și mulți alți artiști îndrăgiți”, transmit organizatorii.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Programul de finantare FEMEIA ANTREPRENOR se lanseaza in 18 august! Pana la 40.000 Euro pentru firme conduse de femei.

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a anunțat oficial perioada de înscrieri la programul „Femeia Antreprenor” 2022, prin care femeile care au...

Închide