inTurda.ro

Primăria Câmpia Turzii: Guvernul finanțează noua creșă din cartierul Șarât

 Breaking News

Primăria Câmpia Turzii: Guvernul finanțează noua creșă din cartierul Șarât

Primăria Câmpia Turzii: Guvernul finanțează noua creșă din cartierul Șarât
septembrie 02
10:40 2022

Guvernul finanțează noua creșă din cartierul Șarât

Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a semnat astăzi, la București, contractul de finanțare pentru noua creșă din cartierul Șarât.

Aceasta se va construi cu finanțare din Programul Național  de Reziliență și Redresare, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.

Construcția creșei va contribui la creșterea gradului de bunăstare în cartierul Șarât. Aceasta este zona cu cel mai amplu grad de dezvoltare demografică din oraș.

Valoarea investiției este de aproape 12.000.000 lei, fonduri nerambursabile.

„Știu cât de mult își doresc părinții din orașul nostru să aibă un loc sigur și organizat unde copiii lor să fie îngrijiți, cât ei sunt la serviciu. Prin acest proiect, micuții vor avea la dispoziție o creșă nouă, modernă, la standarde europene. Deși au fost consilieri locali care nu au dorit această investiție, aștept cu nerăbdare să aud râsetele copiilor în această nouă structură”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.


Direcția Relații cu Comunitatea

Related Articles

Citește articolul precedent:
Începe sesiunea de toamnă a admiterii 2022 la Universitatea „1 DECEMBRIE 1918” din ALBA IULIA

ÎNCEPE SESIUNEA DE TOAMNĂ A ADMITERII 2022 LA UNIVERSITATEA „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA – UNIVERSITATEA DIN INIMA CETĂȚII...

Închide