inTurda.ro

Piesele auto obținute din dezmembrări pentru Dacia, o alegere accesibilă și inspirată

Piesele auto obținute din dezmembrări pentru Dacia, o alegere accesibilă și inspirată

Piesele auto obținute din dezmembrări pentru Dacia, o alegere accesibilă și inspirată
septembrie 07
16:31 2022

Piesele auto obținute din dezmembrări pentru

 Dacia, o alegere accesibilă și inspirată

 

Mașinile se numără printre principalele mijloace de transport la ora actuală, motiv pentru care se regăsesc pe lista de investiții prioritare a tuturor. Investițiile în mașini însă nu se opresc în momentul achiziției, ci în timp vor apărea în mod cert anumite defecțiuni la nivelul unor componente. Există o varietate de piese auto supuse în mod constant uzurii, astfel că inevitabil va veni un moment când acestea vor ceda. În astfel de momente, șoferii au la dispoziție două opțiuni și anume, fie înlocuiesc piesele defecte cu altele noi, suportând costuri destul de ridicate, fie își îndreaptă atenția înspre piața second-hand, bucurându-se de diferite avantaje.

Piesele auto obținute din dezmembrări se bucură în prezent de o popularitate destul de mare, datorită faptului că vin la pachet cu o serie largă de avantaje, greu de trecut cu vederea. Astfel, dacă te afli în căutarea unor piese auto pentru Dacia, iată câteva motive pentru care este recomandat să iei în calcul și piesele auto obținute din dezmembrări!

Prețuri de achiziție foarte avantajoase

Dacă te afli în căutarea unei soluții accesibile de a-ți repara automobilul Dacia, piesele auto obținute din dezmembrări reprezintă o alegere care se pliază perfect pe nevoile tale. Piesele auto obținute prin procesul de dezmembrări au prețuri de achiziție mult mai avantajoase decât cele practicate în cazul pieselor auto noi. Adesea piesele auto obținute pe această cale, pot fi achiziționate la jumătate din prețul celor noi.

Acces la o gamă largă de componente auto

Găsirea tuturor pieselor de care ai nevoie, într-un singur magazin pare mai degrabă o himeră, pentru că sunt destul de rare situațiile în care acest lucru poate fi o parte din realitate. Vestea bună este aceea că alegând centre de dezmembrări, vei avea din start acces la un portofoliu complex de componente auto, pe care le poți căuta direct din confortul locuinței. Astfel, vei putea uita complet de deplasările inutile, în urma cărora s-ar putea să te alegi de multe ori fără rezultate.

Piese atent verificate înainte de a fi puse în vânzare

Piesele auto obținute din dezmembrări deși fac parte din categoria celor second-hand, acest lucru nu înseamnă automat că vei face un compromis, alegându-le. Piesele obținute din dezmembrări, trec printr-un amplu proces de verificare înainte de a fi puse în vânzare. Acest lucru reprezintă o dovadă excelenta a faptului că piesa pe care o vei primi, va bifa cu succes toate aspectele ce țin de funcționalitate.

Factură și garanție pentru fiecare achiziție

Avantajele alegerii piesele auto obținute din dezmembrări pentru Dacia nu se opresc însă aici, astfel că acestea vor veni însoțite de factura și garanție. De ce este acest lucru important? Pentru că în situația în care vor exista anumite inadvertențe, vei avea posibilitatea de a returna componentele achiziționate, fără prea multe explicații.

Șansa de a găsi chiar și componente auto rare

Nu în ultimul rând, printre avantaje se regăsește și faptul ca vei avea posibilitatea de a regăsi chiar și piese auto rare, care nu se mai fabrică de multă vreme și care sunt dificil de regăsit în magazinele de profil. În parcurile auto de dezmembrări ajung diferite modele de mașini rare, componentele acestora fiind ulterior puse în vânzare.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Casa Județeană de Pensii Cluj continuă audiențele la Primăria Municipiului Câmpia Turzii

Casa Județeană de Pensii Cluj continuă audiențele la Primăria Municipiului Câmpia Turzii Acestea vor avea loc în zilele de 14,...

Închide