inTurda.ro

FOTO: Lucrările la Centrul Social au debutat la Câmpia Turzii

FOTO: Lucrările la Centrul Social au debutat la Câmpia Turzii

FOTO: Lucrările la Centrul Social au debutat la Câmpia Turzii
septembrie 13
18:45 2022

𝐋𝐮𝐜𝐫ă𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐚𝐮 𝐝𝐞𝐛𝐮𝐭𝐚𝐭 𝐥𝐚 𝐂â𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢

Am inceput construcția complexului de servicii sociale, proiect realizat cu fonduri europene.
La acest moment, în Câmpia Turzii există mai multe servicii sociale specializate, în subordinea Direcției de Asistență Socială şi care oferă diferite proceduri medicale şi non-medicale pentru mai multe categorii de persoane aflate în dificultate (copii şi tineri cu dizabilitați, persoane adulte şi vârstnice). Aceste servicii sunt:

• Centrul de zi Carine
• Centrul de zi Clement
• Centrul pentru Seniori Respect

Această nouă construcție în valoare de peste 20.000.000 lei va găzdui toate aceste centre, care în prezent, raportat la calitatea înaltă a serviciilor pe care le oferă prin personal de specialitate, îşi desfaşoare activitatea în spații subdimensionate şi care nu mai răspund nevoilor şi numărului de beneficiari.
Alături de Direcția de Asistență Socială, cu toate birourile aferente, acest complex de servicii va cuprinde tot ceea ce va însemna asistență socială si recuperarea medicală în Câmpia Turzii. De asemenea, dotările vor fi performante, procedurile medicale diversificate pe toate categoriile de vârstă sau afecțiuni și activitatea se va deafaşura în birouri şi săli generoase, luminoase şi moderne. Fiecărui centru îi va fi repartizat un întreg etaj, complexul beneficiind și de spații de socializare și de o grădină interioară.
Este un proiect unic în zonă, care va oferi beneficiarilor servicii sociale și de recuperare, la standarde europene.

𝐀 î𝐧𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭 𝐜𝐮 𝐮𝐧 𝐯𝐢𝐬 ş𝐢 𝐬𝐞 𝐯𝐚 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚 î𝐧𝐭𝐫-𝐮𝐧 𝐚𝐧𝐬𝐚𝐦𝐛𝐥𝐮 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧 ş𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 ş𝐢 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐩𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞: 𝐤𝐢𝐧𝐞𝐭𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞, 𝐟𝐢𝐳𝐢𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞, 𝐦𝐚𝐬𝐚𝐣 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥, 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞, 𝐡𝐢𝐝𝐫𝐨𝐤𝐢𝐧𝐞𝐭𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞, 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞 𝐨𝐜𝐮𝐩𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥ă, 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧ț𝐢𝐞 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐨𝐩𝐞𝐝𝐚𝐠𝐨𝐠𝐢𝐜ă ș𝐢 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜ă, 𝐥𝐨𝐠𝐨𝐩𝐞𝐝𝐢𝐞, 𝐬𝐭𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐨-𝐟𝐚𝐜𝐢𝐚𝐥ă, 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞𝐧𝐳𝐨𝐫𝐢𝐚𝐥ă, 𝐦𝐞𝐥𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cristina Pirv este ambasador în cea de-a treia etapă Women Rally de anul acesta.

Cristina Pirv este ambasador în cea de-a treia etapă Women Rally de anul acesta. Women Rally este un concept unic...

Închide