inTurda.ro

Ai animăluț de companie? Nu rata DESCHIDEREA primului magazin ANIMAX din Turda! Profită de promoția inaugurală, 20% REDUCERE LA TOT!

 Breaking News

Ai animăluț de companie? Nu rata DESCHIDEREA primului magazin ANIMAX din Turda! Profită de promoția inaugurală, 20% REDUCERE LA TOT!

Ai animăluț de companie? Nu rata DESCHIDEREA primului magazin ANIMAX din Turda! Profită de promoția inaugurală, 20% REDUCERE LA TOT!
septembrie 22
05:01 2022

AI ANIMĂLUȚ DE COMPANIE? NU RATA DESCHIDEREA PRIMULUI MAGAZIN ANIMAX DIN TURDA! PROFITĂ DE PROMOȚIA INAUGURALĂ, 20% REDUCERE LA TOT! 

PROMOȚII 7 ZILE DIN 7 | CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE | PROGRAM DE LOIALITATE

Bine ai venit în Universul Animax din Turda! Încântați să te cunoaștem, și, pentru că ne place să te avem aproape, te așteptăm, săptămâna aceasta, cu o super promoție dedicată animalelor de companie! Ia-ți animăluțul la cumpărături și hai, între 22 – 25.09, în magazinul Animax din Turda, și profită 20% REDUCERE la toate produsele din magazin. 

În magazinele Animax, atunci când pășești, descoperi un întreg univers dedicat animăluțelor de companie. Aici, găsești toate bunătățile pentru animăluțul tău și orice altceva ai avea nevoie pentru el – hrană, accesorii, suplimente, produse de igienă și întreținere, culcușuri, genți de transport, decoruri etc. Iar, însoțitorii tăi prin acest univers, echipele Animax, sunt oameni devotați prietenilor noștri necuvântători, nerăbdători să te asculte și să-ți ofere consultanță specializată, astfel încât animăluțul tău să crească sănătos, frumos și voios.

 

Pentru că Animax iubește foarte mult animalele și pe cei care au grijă, așa cum trebuie de ele, căutăm să ne asigurăm că fiecare comunitate în care suntem prezenți are, cât mai aproape, toate cele necesare îngrijirii micuților necuvântători.

Animax – mereu aproape de tine și animăluțul tău

Animax se diferențiază prin faptul că deservește o mare parte din piața românească de pet retail, iar, oferind consiliere personalizată oricărui client, a câștigat inimile multor familii de animăluțe.

„Ne antrenăm de la o zi la alta să devenim din ce în ce mai buni. Piața de pet retail din România a crescut organic, și noi la fel, de altfel. Azi suntem mai buni decât eram ieri, iar acest lucru ne bucură, deoarece înseamnă că reușim să aducem zâmbetul pe buze cât mai multor părinți de animăluțe. Ne bucurăm că suntem prezenți în comunitatea iubitorilor de animăluțe din Turda. Dorința noastră este ca fiecare familie să aibă în proximitate o sursă de încredere și calitativă de pet supplies!” declară Ioana Socaciu, Country Retail Manager Animax.

Little kitten playing with a toy on a rope close up

Animax – dedicat fiecărui animăluț

Prezenți în peste 100 de locații din toată țara și având o experiență de peste 20 ani în domeniul îngrijirii animalelor de companie, Animax a învățat de-a lungul timpului că fiecare animăluț este unic în felul lui și are nevoi diferite. De aceea, magazinul Animax din Turda (și nu numai) oferă astăzi game întregi de produse de înaltă calitate, animăluțele de companie găsind, cu siguranță, ceva pe gustul lor.

Animax – prietenul tău de încredere

Hrană premium, superpremium, sac mare sau vrac, hrană presată la rece sau gătită la abur, hrană uscată, semiumedă sau umedă. Similar, în cazul jucăriilor – jucării pentru ros, pentru tras, sau pentru aport, jucării interactive sau ansambluri de joacă. Este ușor să te pierzi în multitudinea de produse din magazinul Animax din Turda. Tocmai, de aceea, personalul bine pregătit și specializat în aria pe care o gestionează este gata, în orice moment, să te îndrume în a face cele mai bune alegeri pentru animăluțul tău. În plus, ei creionează o atmosferă plăcută, pentru care clienții noștri revin întotdeauna, cu mare drag, la cumpărături, în magazinul Animax din Turda.

Animax FideliClub – programul tău de loialitate

Facem tot ce ține de noi pentru ca toți cei care ne calcă pragul să simtă că aparțin unei comunități în care totul este gândit pentru a le face experiența Animax mai ușoară, mai plăcută și utilă. Așadar, Animax FideliClub întregește universul Animax din Turda! Fiind programul de loialitate creat special pentru a te recompensa, pentru a acumula buline și pentru a beneficia de reduceri la fiecare vizită în magazin.

Magazinul Animax din Turda

Tot la capitolul reduceri, mai avem o surpriză pentru tine: în perioada 22 – 25 septembrie 2022, recompensăm iubitorii de animale cu 20% REDUCERE la toate produsele din magazinul Animax din Funshop Park Turda.

Adresa: Strada Univers nr. 21, Mun. Turda, jud. Cluj

Magazinele Animax dispun de: produse exclusive, promoții periodice, punct farmaceutic veterinar și de o echipă de iubitori de animale, dedicată în a oferi cele mai bune sfaturi pentru și despre animale.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări: contact us, site, Facebook, Instagram și Youtube.

Animax, pentru și despre animale!

 

 

 

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
AgroFest 2022 – Cel mai iubit festival al toamnei va avea loc în 24-25 septembrie!

Comunicat de Presă AgroFest 2022 Cel mai iubit festival al toamnei va avea loc în 24-25 septembrie! Sâmbătă și duminică, 24...

Închide