inTurda.ro

­čôúAnun╚Ť Prim─âria Turda – Modificare RESTRIC╚ÜII CIRCULA╚ÜIE

­čôúAnun╚Ť Prim─âria Turda – Modificare RESTRIC╚ÜII CIRCULA╚ÜIE

­čôúAnun╚Ť Prim─âria Turda – Modificare RESTRIC╚ÜII CIRCULA╚ÜIE
martie 14
17:50 2023

­čôúAnun╚Ť PRIM─éRIA TURDA – modificare restric╚Ťii circula╚Ťie.

­čÜž├Än urma consult─ârilor finale care au avut loc ├«n comisia de sistematizare a traficului s-a ajuns la o variant─â de fluidizare a traficului mult mai optim─â pentru necesit─â╚Ťile cet─â╚Ťenilor turdeni ╚Öi a tuturor participan╚Ťilor la trafic.

­čĹëAstfel, ├«ncep├ónd de m├óine, strada Avram Iancu r─âm├óne cu un sens de circula╚Ťie dinspre Teatru spre Cluj Napoca (indiferent de banda pe care se lucreaz─â), iar pe strada George Co╚Öbuc se schimb─â sensul de circula╚Ťie respectiv, se va circula dinspre strada Dr. Ioan Ra╚Ťiu spre strada Castanilor (Salina Turda, Cartierul B─âi). De asemenea, pe strada Mihai Eminescu, pentru buna desf─â╚Öurare a ╚Öantierului, circula╚Ťia se va desf─â╚Öura ├«ntr-un singur sens (dinspre strada Dr. I. Ra╚Ťiu ├«nspre strada Castanilor).

Vor putea fi folosite ca rute alternative urm─âtoarele str─âzi: Dr. I. Ra╚Ťiu ( pentru traficul spre Cluj Napoca) ╚Öi str─âzile Barbu L─âutaru ÔÇô Salinelor (cobor├óre de la Salina Turda spre Cluj Napoca).

├Äncep├ónd din 20 martie, accesul pe strada Republicii va fi complet restric╚Ťionat pe tronsonul cuprins de la strada George Co╚Öbuc p├ón─â la intersec╚Ťia cu strada Andrei ╚śaguna. ­čĹĚ´ŞĆ­čÜžPe aceast─â cale, dorim s─â facem c├óteva preciz─âri cu privire la durata lucr─ârilor. Perioada estimat─â este de 5 luni deoarece lucr─ârile de modernizare a centrului presupun s─âp─âturi la aproximativ 80 de cm ad├óncime pentru realizare sistem rutier nou, cu dalaj carosabil din piatr─â natural─â, canalizare pluvial─â nou─â, re╚Ťea fibr─â optic─â subteran─â, pe trotuarul din partea dreapt─â se vor monta dale din piatr─â natural─â, spa╚Ťii verzi, sistem de management trafic ╚Öi montare blocatoare stradale electrice.

#Restric╚Ťionaretrafic

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Preluare GRATUIT─é DE╚śEURI VERZI la Sta╚Ťia de compostare a n─âmolului C├ómpia Turzii

INFORMARE PRELUARE GRATUIT─é DE╚śEURI VERZI┬ála Sta╚Ťia de compostare a n─âmolului C├ómpia Turzii ├Äncep├ónd cu data de 16.03.2023, CAA va prelua...

Închide