inTurda.ro

Bărbat decedat după ce un copac a căzut peste el

Bărbat decedat după ce un copac a căzut peste el

Bărbat decedat după ce un copac a căzut peste el
martie 16
12:33 2023

Un bărbat a murit după ce un copac a căzut peste el în propria livadă, în localitatea clujeană ICLOD. Acesta a fost suferit leziuni puternice în zona capului. La fața locului s-au deplasat echipaje de ambulanță dar din păcate cu toate eforturile medicilor, bărbatul a decedat.

Polițiștii din Gherla au fost sesizați, în data de 14 martie printr-un apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi suferit leziuni puternice la nivelul capului.

„Polițiștii au constatat că acesta ar fi fost lovit de trunchiul unui pom în timp ce efectua activități de toaletare a vegetației dintr-o livadă. La fața locului, echipajul medical a procedat la aplicarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul acestuia”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză s-a deschis un  dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând a fi stabilită după efectuarea autopsiei medico-legale.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria TURDA: În atenția tuturor participanților la trafic!

În atenția tuturor participanților la trafic, În vederea fluidizării traficului vă informăm că, începând de astăzi, pe strada Barbu Lăutaru...

Închide