inTurda.ro

Pompier turdean, găsit SPÂNZURAT în casă. A lăsat o scrisoare de ADIO

Pompier turdean, găsit SPÂNZURAT în casă. A lăsat o scrisoare de ADIO

Pompier turdean, găsit SPÂNZURAT în casă. A lăsat o scrisoare de ADIO
martie 17
19:53 2023

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) a fost solicitat, vineri, pentru a acorda asistență medicală de urgență unui subofițer operativ din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, ce se afla în timpul liber acasă, în comuna Călărași.

”Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, iar echipajul medical a început, imediat după sosirea la locul solicitării, manevrele de resuscitare. Din păcate acestea nu au readus semnalele vitale ale colegului nostru”, au spus pompierii clujeni.

Pompierul mort avea 44 de ani, iar din primele informații acesta s-a spânzurat. Bărbatul era căsătorit și se mutase în comuna Călărași anul trecut unde își cumpărase o casă.

„O echipă operativă s-a deplasat la fața locului în vederea demarării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, au transmis reprezentanți ai Poliției municipiului Turda

Surse judiciare au precizat că pompierul a lăsat familiei o scrisoare de adio. Acesta era și depresiv în ultima vreme.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, aduce investitori din domeniul IT, din Israel la Cluj

Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, se află zilele acestea într-o vizită de lucru în Israel, unde participă la ședințe...

Închide