inTurda.ro

O nouă localitate clujeană va beneficia de canalizare

O nouă localitate clujeană va beneficia de canalizare

O nouă localitate clujeană va beneficia de canalizare
mai 05
09:08 2023

O nouă localitate clujeană va beneficia de canalizare

 

 

            Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar autorizării lucrărilor de înființare a rețelei de canalizare în localitatea clujeană Panticeu.

            Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Deși, inițial, proiectul prevedea doar introducerea conductelor de canalizare și a stațiilor de pompare, ulterior acesta a fost completat și cu o stație de epurare, astfel încât întregul sistem să fie unul integrat și autonom”.

            Reședința comunei Panticeu nu dispune în prezent de un sistem centralizat de colectare, transport și epurare a apelor uzate menajere. Pentru rezolvarea acestei situații, Primăria comunei Panticeu a inițiat un proiect ce prevede înființarea unei rețele de canalizare pe o lungime totală cumulată de peste 10 km. Datorită configurației terenului, rețea va funcționa în sistem gravitațional. De asemenea, va fi construită și o stație de epurare pentru tratarea apelor uzate, evacuate de la consumatori.

            Prin realizarea acestei investiții se urmărește creșterea gradului de siguranță și confort, precum și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor satului Panticeu.

 

 

Biroul de presă

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Efectele perseverenței administrative – Gara CFR Câmpia Turzii intră în reabilitare

🚆Efectele perseverenței administrative - Gara CFR Câmpia Turzii intră în reabilitare ✅Toate demersurile legale pe care Primăria Municipiului Câmpia Turzii...

Închide