inTurda.ro

O nouă Cafenea de specialitate se va deschide în 25 mai în TURDA, la Fun Shop Park: Coffee Cup – coffee and brunch

 Breaking News

O nouă Cafenea de specialitate se va deschide în 25 mai în TURDA, la Fun Shop Park: Coffee Cup – coffee and brunch

O nouă Cafenea de specialitate se va deschide în 25 mai în TURDA, la Fun Shop Park: Coffee Cup – coffee and brunch
mai 18
13:45 2023

Cafeneaua de specialitate Coffee Cup Turda, se va deschide în 25 mai, la ora 10:00. Noua cafenea este localizată la Fun Shop Park, Calea Victoriei, nr. 39.

CoffeeCup Turda este un loc unde veți putea savura cafea de specialitate preparată în diferite metode, freshuri, dar si produse tip brunch.

Cafeneaua va oferi o ambianță primitoare și liniștită, având o capacitate de 30 de locuri. Totodată vă veți putea bucura de aceeași calitate a cafelei de specialitate și dacă doriți să serviți cafeaua ToGo.

Salvează data de 25 mai și vino împreună cu cineva drag la noua locație Coffee Cup Turda pentru a savura cafea de specialitate și preparate delicioase 🧡

Pentru cei care vor să se bucure acasă de aroma cafelei de specialitate, oferim îndrumare pentru alegerea celei mai bune cafele, în funcție de modul de preparare folosit de client.


Despre Coffee Cup

Coffee Cup se remarca in domeniul cafelei de specialitate printr-o experienta de peste 7 ani.

Coffee Cup a fost marcată de curiozitate, inovație și creativitate. Aceste lucruri s-au regăsit în fiecare etapă a drumului pe care îl parcurge bobul de cafea până să ajungă în ceașcă – începând de la alegerea responsabilă a fermelor producătoare și până la pasiunea cu care este preparată cafeaua.

Eesența Coffee Cup se află în dedicarea și pasiunea cu care oamenii noștri construiesc experiența pe care o au clienții cu produsele noastre. Astfel, pentru fiecare om din comunitatea Coffee Cup, fiecare sortiment de cafea de specialitate devine o lume întreagă care așteaptă să fie descoperită, zi de zi.

CoffeeCup pune la dispozitia iubitorilor de cafea o metoda de fidelizare moderna prin aplicatia mobila “Coffee Cup” care se gaseste atat in App Store cat si in Magazin Play. La fiecare achizitie, clientului i se va scana codul QR, va acumula puncte, pe baza carora va primi cafea boabe sau preparate pe baza de cafea.


“Fill to feel”
Pornind de la acest motto, ne dorim sa umplem fiecare ceasca de cafea cu note speciale, iar fiecare feeling sa fie fantastic. Prin conceptul cafenelei, care ne duce mai aproape de natura, speram ca orice persoana care ne trece pragul sa se deconecteze de agitatia cotidiana si sa profite de timpul petrecut la noi.


De ce cafea de specialitate? Diferențele între cafeaua de specialitate și cafeaua obișnuită

Cafenelele și magazinele de cafea de specialitate devin din ce în ce mai populare în întreaga lume. Ce face totuși ca această cafea să fie atât de specială? De ce este diferită de cafeaua obișnuită pe care o găsim în majoritatea magazinelor de retail?

Cafenelele de specialitate folosesc doar cele mai bune boabe de cafea, selectate cu grijă de catre fermieri pe plantațiile de cafea din întreaga lume. Este important de menționat faptul că boabele de cafea sunt culese manual, deoarece procesul manual permite o selecție mai bună a boabelor și prin urmare, o calitate superioară a cafelei. Aceste boabe sunt adesea cultivate în condiții speciale, cum ar fi altitudinea ridicată, solul bogat și climatul adecvat, ceea ce le oferă o aromă și o calitate superioară.

Este de mentionat si procesul de prăjire care, de asemenea, este un factor important în procesul cafelei de specialitate. Întotdeauna cafeaua de specialitate se va deosebi printr-o prăjire light(usoara) sau medium(medie). Prăjirea se face regulat, în cantități mici, pentru a asigura că boabele de cafea sunt mereu proaspăt prăjite, uniform și la nivelul optim. Acest lucru oferă cafelei de specialitate o aromă complexă și o dulceață naturală, în timp ce cafeaua obișnuită este prăjită în cantități mari, gradul de prajire este dark(prajire puternică), nefiindu-i cunoscuta data prajirii, factori care vor aduce in ceașcă arome de cafea arsă si uneori usor gust de rânced.

De asemenea, este important să menționăm că industria cafelei de specialitate promovează practici comerciale echitabile, ceea ce înseamnă că fermierii și muncitorii care produc cafeaua sunt plătiți la prețul corect pentru munca lor. Aceasta este o schimbare semnificativă față de practicile obișnuite în industria cafelei, în care fermierii și muncitorii sunt adesea plătiți foarte puțin pentru munca lor. Astfel, consumatorii care aleg să cumpere cafea de specialitate sprijină și o industrie mai justă și mai durabilă pentru fermierii și muncitorii din întreaga lume.

Cafeaua de specialitate este un produs cu adevărat special, cu o aromă și un gust complex și plin de viață, care merită să fie savurat de oricine este pasionat de cafea.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cluj – Finantare pentru tineri sportivi si artisti – Program MOL de promovare a talentelor, editia a 18-a, 2023

  MOL România și Fundația Pentru Comunitate au dat startul înscrierilor pentru cea de-a 18-a ediție a Programului MOL de...

Închide