inTurda.ro

Omagiu adus eroilor neamului

Omagiu adus eroilor neamului

Omagiu adus eroilor neamului
mai 25
18:18 2023

Omagiu adus eroilor neamului

Astăzi am avut parte de momente emoționante și de recunoștință față de gloria eroilor neamului românesc, la Câmpia Turzii.
În semn de apreciere față de spiritul patriotic demonstrat de atâtea ori, domnul primar l-a invitat în mod special, la manifestări, pe domnul Baciu Teofil. Acesta a fost deosebit de emoționat, fiind prezent la eveniment alături de familia sa.

Am rememorat, împreună, pe acordurile „Imnului Eroilor” faptele de arme care au transformat simplii țărani, în simboluri ale solidarității naționale! Gloria lor este gloria eternă a poporului românesc!

Le mulțumim partenerilor noștri de la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, pentru implicarea în buna desfășurare a evenimentului! Cea mai de încredere instituție a statului român este, mereu, alături de administrația publică locală, contribuind la manifestările dedicate simbolurilor naționale!

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mesajul domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Eroilor

Mesajul domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Eroilor În urmă cu două decenii, prin Legea...

Închide