inTurda.ro

MODULO – Campanie de Lichidare de Stocuri!

MODULO – Campanie de Lichidare de Stocuri!

MODULO – Campanie de Lichidare de Stocuri!
mai 31
17:36 2023

MODULO – Campanie de Lichidare de Stocuri!

MODULO, cel mai mare producător de piatră și cărămidă decorativă din Europa, vă invită la o campanie extraordinară de lichidare de stocuri! Vă așteptăm cu brațele deschise la sediul nostru din Turda, în perioada 6 iunie – 31 iunie.

Nu ratați oportunitatea de a achiziționa cele mai impresionante produse din piatră și cărămidă decorativă, la prețuri reduse! Vă punem la dispoziție o selecție variată de peste 40 de produse de înaltă calitate, inclusiv piatră naturală, piatră decorativă și cărămidă decorativă.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor materiale pentru renovarea casei sau pentru proiecte comerciale, vă asigurăm că veți găsi ceea ce căutați în cadrul acestei campanii de lichidare de stocuri.

Nu pierdeți timpul! Rezervați-vă data în calendar și vă așteptăm cu nerăbdare la sediul nostru din Turda. Fiți primii în rând și beneficiați de selecția noastră largă de produse de piatră și cărămidă decorativă.

MODULO – Casa de modă pentru pereți și ziduri

Pentru mai multe informații și detalii despre campania noastră de lichidare de stocuri, puteți sa sunați la numărul de telefon 0791.888.880

Acest anunț este valabil exclusiv în perioada 6 iunie – 31 iunie.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO – Prezentare date financiare Salina Turda. Matei Cristian: Salina Turda a trecut print-o transformare remarcabilă și a ajuns pe un trend puternic ascendent, atrăgând un număr tot mai mare de turiști în ultimii ani.

Salina Turda a trecut print-o transformare remarcabilă și a ajuns pe un trend puternic ascendent, atrăgând un număr tot mai...

Închide