inTurda.ro

Atentie! Sens giratoriu desfiintat pentru lucrari! – Primaria Campia Turzii

Atentie! Sens giratoriu desfiintat pentru lucrari! – Primaria Campia Turzii

Atentie! Sens giratoriu desfiintat pentru lucrari! – Primaria Campia Turzii
iunie 08
11:17 2023

⚠️𝗔𝗧𝗘𝗡Ț𝗜𝗘! 𝗦𝗲𝗻𝘀 𝗴𝗶𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝘂 𝗗𝗘𝗦𝗙𝗜𝗜𝗡Ț𝗔𝗧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐥𝐮𝐜𝐫ă𝐫𝐢!

❗Ca urmare a emiterii de către Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj a avizului nr. 304.007, privind lucrările de „relining” executate de Compania de Apă Arieș, pe durata lucrărilor, sensul giratoriu de la intersecția străzilor Laminoriștilor și George Coșbuc 𝘀𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗳𝗶𝗶𝗻ț𝗲𝗮𝘇ă, în vederea finalizării acestora!

➡️În respectiva intersecție, pentru șoferii care vin de pe strada George Coșbuc, s-a instituit 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚 (spre Turda), cu posibilitate de întoarcere la sensul giratoriu din dreptul supermarketului LIDL (aproximativ 500 m).

🚧Șoferilor care vin dinspre Viișoara și se îndreaptă spre centrul Municipiului, respectiv spre zona de Blocuri sau comuna Luna, le recomandăm următorul traseu alternativ: strada George Coșbuc, strada Gheorghe Doja, strada Băii, sensul giratoriu din dreptul Cofetăriei Dana.

❗Pentru evitarea accidentelor rutiere, siguranța tuturor participanților la trafic și prevenirea aglomerației în intersecție, vă rugăm să respectați atât noua semnalizare rutieră, cât și rutele alternative!

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Incendiu la un autoturism pe autostrada A3, între Turda și Gilău

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a cuprins un autoturism...

Închide