inTurda.ro

Un AFTER SCHOOL NOU se va deschide în curând în Turda, la „Remar Kids”!

Un AFTER SCHOOL NOU se va deschide în curând în Turda, la „Remar Kids”!

Un AFTER SCHOOL NOU se va deschide în curând în Turda, la „Remar Kids”!
iunie 28
08:45 2023

🎉 Un AFTER SCHOOL NOU se va deschide în curând în Turda, la „Remar Kids”!

La Remar After School suntem dedicați creșterii și dezvoltării copiilor dumneavoastră. Iată câteva dintre lucrurile minunate pe care le oferim:

🏰 Acces zilnic la locul de joacă „Remar Kids”: Copiii noștri au oportunitatea de a se bucura de un mediu special conceput, cu facilități moderne și sigure. Vom încuraja jocurile interactive și explorarea creativă pentru a-i ajuta pe cei mici să se dezvolte într-un mediu distractiv și sigur.

🚍 Transport asigurat: La nevoie se poate negocia transportul copiilor după orele de școală pentru a vă oferi o soluție comodă și sigură pentru familia dumneavoastră.

🗣 Cursuri de limbi străine: Înțelegem importanța unei educații multilingve încă de la o vârstă fragedă. De aceea, oferim cursuri de limbă engleză și spaniolă adaptate nevoilor și capacităților fiecărui copil. Prin activități interactive și pline de joc, îi vom ajuta să își dezvolte abilitățile lingvistice și să se simtă încrezători în comunicarea în aceste limbi.

🕒 Program zilnic 12:00-16:00 (cu opțiune de prelungire): Suntem aici pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. Programul nostru flexibil oferă posibilitatea de prelungire a timpului de ședere pentru a se potrivi cu programul dumneavoastră ocupat.

🎨 Activități extracurriculare și opționale: În afară de curriculumul nostru bine structurat, organizăm activități extracurriculare variate pentru a stimula creativitatea și curiozitatea copiilor.

🤝 Dezvoltare emoțională și socială: Considerăm dezvoltarea emoțională și socială a copiilor ca fiind esențială. Prin intermediul activităților interactive și jocurilor de grup, îi vom încuraja pe cei mici să-și dezvolte abilitățile de comunicare, empatie și colaborare, pregătindu-i pentru o integrare armonioasă în societate.

👥 Activități de grup: Ne place să promovăm interacțiunea și cooperarea între copii. Prin activități de grup, vom încuraja formarea prieteniilor și dezvoltarea abilităților sociale esențiale.

🖌 Ateliere de creație: Iubim arta și creativitatea! Prin atelierele noastre de creație, copiii vor avea oportunitatea de a-și exprima imaginația și de a-și dezvolta abilitățile artistice. Vor experimenta cu diverse materiale și tehnici, creând opere de artă minunate.

📚 Club de lectură: Ne dorim să cultivăm dragostea pentru lectură la copii. Prin intermediul clubului nostru de lectură, îi vom încuraja pe cei mici să exploreze lumea fascinantă a cărților și să dezvolte abilitățile de lectură și înțelegere a textului.

🎭 Artă și mestesuguri: Creativitatea nu are limite! Prin activitățile noastre de artă și mestesuguri, copiii vor explora diverse tehnici și vor crea lucrări originale.

📋 Înregistrați-vă astăzi la „Remar Kids” și oferiți copilului dumneavoastră o experiență educațională captivantă, plină de distracție și dezvoltare.

📞 Mai multe informații la numerele de telefon: 0757999776 (Andreea) sau 0755999829 (Claudiu).

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Plan urbanistic de detaliu, în consultare la Primăria Turda: Imobil mixt de locuințe colective și spații comerciale

PUBLICUL ESTE INVITAT SĂ TRANSMITĂ OBSERVAŢII ȘI SUGESTII privind propunerile cuprinse în: PLANUL URBANISTIC DE DETALIU pentru PUD – CONSTRUIRE IMOBIL...

Închide