inTurda.ro

Voluntarii AmosEd au fost invitații PRO TV la emisiunea My Impact

Voluntarii AmosEd au fost invitații PRO TV la emisiunea My Impact

Voluntarii AmosEd au fost invitații PRO TV la emisiunea My Impact
august 11
08:55 2023

De la Turda ➡️ direct la București #OnAir

📺 Săptămâna trecută am fost în platoul PRO TV, la emisiunea My Impact, unde Gabriela Hudrea a vorbit tinerilor despre proiectul Vincit Veritas.

🤔 Știai că 1 din 5 persoane din Uniunea Europeană a fost victimă a unei infracțiuni cibernetice în ultimul an?

😔 Această informație ne pune și pe noi pe gânduri, tocmai de aceea vrem să acționăm asupra acestui fenomen, începând de la nivel local, prin 📡🌍 Vincit Veritas – un proiect de alfabetizare digitală care să formeze voluntarii din comunitate să susțină activități de conștientizare în rândul tinerilor și copiilor din CUA.

🎙️ Ce putem spune? Voluntarilor noștri chiar le place să aducă inițiativele de aici, de acasă, în lumina reflectoarelor.
Stai cu ochii 👀 pe paginile noastre de social media, urmează mai multe informații despre acest proiect, dar și alte inițiative.

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA VIDEO A EMISIUNII!

Fenomenul de cyberbullying este cel mai accentuat în rândul tinerilor din Generația Z, spune Gabriela Hudrea, membră a Alianței pentru Mobilitate Socială din Turda (AmoS), un ONG care formează voluntari pentru a combate acest fenomen în școli.

Gabriela este, de asemenea, elevă la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Turda, și președintele Consiliul Elevilor din cadrul școlii.

Pentru a afla mai multe despre proiectele AmoS, intră pe site-ul organizației.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Sedinta extraordinara cu convocare de indata, azi 11.08.2023, ora 13.00

ANEXĂ LA DISPOZIȚIA PRIMARULUI MUNICIPIULUI TURDA NR. 1138/ 11.08.2023 PROIECTUL ORDINII DE ZI AL ŞEDINŢEI EXTRAORDINARE ONLINE, CU CONVOCARE DE...

Închide