inTurda.ro

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda în data de 7 septembrie

 Breaking News

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda în data de 7 septembrie

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda în data de 7 septembrie
septembrie 06
11:04 2023
Anunț – 
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 07.09.2023, între orele 08:00 –  16:00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate pe:
– strada 22 Decembrie 1989 (de la intersecția cu strada Ștefan cel Mare până la intersecția cu strada Fabricii)
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă Dn 400mm cu conductele Dn 200mm situate la intersecția străzii 22 Decembrie 1989 cu strada Ștefan cel Mare. 
Lucrările sunt efectuate de constructorul SC ACSA  SA (Lider de asociere)  – SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) cuprinse în contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 – 2020,,
Va rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Prmăria Turda: Modernizarea străzii Andrei Mureșanu intră în linie dreaptă.

Prmăria Turda: Modernizarea străzii Andrei Mureșanu intră în linie dreaptă. ☑️ Ieri a început asfaltarea cu primul strat al tronsonului...

Închide