inTurda.ro

Cum să îți îmbunătățești Alimentația? – GiveBack Nights, ‘Alimentație Sănătoasă pentru Turda'”

Cum să îți îmbunătățești Alimentația? – GiveBack Nights, ‘Alimentație Sănătoasă pentru Turda'”

Cum să îți îmbunătățești Alimentația? – GiveBack Nights, ‘Alimentație Sănătoasă pentru Turda'”
noiembrie 17
06:54 2023

Comunicat de presă

 

Cum să îți îmbunătățești Alimentația? – GiveBack Nights, ‘Alimentație Sănătoasă pentru Turda'”

 

O nouă inițiativă locală își propune să răspundă provocărilor de sănătate publică legate de alimentație, având în vedere că studiile recente arată că 50% dintre români se confruntă cu probleme digestive, 53% devin nervoși și irascibili, iar 51% se simt lipsiți de energie din cauza alegerilor alimentare necorespunzătoare.

Evenimentul „Alimentație Sănătoasă pentru Turda” face parte din programul GiveBack Nights organizat de TNL Turda. Acesta va avea loc joi, la Dream Coffee Turda, pe data de 23 noiembrie, ora 18:00. Inițiativa este concepută să fie un punct de schimbare pentru comunitatea locală din Turda, oferind soluții practice și adaptabile la nevoile individuale de nutriție, totul în mod GRATUIT.

Invitatul special al evenimentului, Laura Grecu, nutriționist-dietician cu experiență vastă și Președintele Colegiului Teritorial al Dieteticienilor din Județul Cluj, oferă un mesaj încurajator: „Am colaborat cu sute de pacienți. Majoritatea au fost surprinși să afle că o alimentație sănătoasă nu înseamnă o înșiruire lungă de restricții imposibile. Asta nu înseamnă că putem face orice, oricum, așa cum nu înseamnă nici că schimbarea este lipsită de provocări. Trebuie să știm să ne ascultăm corpul, dar trebuie să învățăm să îl și înțelegem pentru a face alegerile potrivite pentru fiecare din noi.”

Doamna Grecu adaugă: „Vă aștept să discutăm despre cât de simplă și adaptabilă poate să fie o alimentație sănătoasă, despre ce se ascunde în spatele nevoilor alimentare pe care le avem (sau cum nevoia de dulce nu este nevoie de dulce) și despre ce provocări vom întâmpina ‘doar noi’ când dorim să ne îmbunătățim obiceiurile.”

Programul „GiveBack Nights” este o inițiativă a Tineretului Național Liberal Turda, în cadrul căreia membri ai PNL sau membri ai comunității cu viziuni liberale, care vor să dea ceva comunității. Nu e nevoie să fii simpatizant al PNL pentru a participa la evenimentele din cadrul acestui program, acestea sunt deschise oricui și sunt complet gratuite, singura motivație pe care o avem este să creăm valoare în comunitatea Turdeană. Viziunea noastră este că oricine se implică, se implică pentru a consolida comunitatea și dorim, prin acest program, să punem în lumină oameni realizați #PrinEiÎnșiși.

Evenimentul „Alimentație Sănătoasă pentru Turda” va avea loc la Dream Coffee Turda, joi, pe data de 23 noiembrie, de la ora 18:00. Acesta este conceput să fie un punct de schimbare pentru comunitatea locală din Turda, oferind soluții practice și adaptabile la nevoile individuale de nutriție, totul în mod GRATUIT.

Locurile sunt limitate, astfel încât cei interesați sunt îndemnați să se înscrie cât mai curând posibil pentru a asigura participarea.

Pentru înscriere și mai multe detalii, puteți accesa următorul link: https://tineret.pnlturda.ro/nutritie-giveback-nights/

 

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele TNL Turda, puteți accesa pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TineretulNationalLiberalTurda

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Caravana PATRIOTI ÎN EUROPA vine la Cluj și la Turda

Caravana PATRIOȚI ÎN EUROPA vine la Cluj și la Turda. 🇷🇴 Candidații Alianței AUR la alegerile pentru Parlamentul European vor...

Închide