inTurda.ro

Coats Group PLC desemnat unul dintre cele mai bune locuri de muncă din lume

Coats Group PLC desemnat unul dintre cele mai bune locuri de muncă din lume

Coats Group PLC desemnat unul dintre cele mai bune locuri de muncă din lume
noiembrie 20
07:01 2023

Comunicat de presă

Coats Group PLC desemnat unul dintre cele mai bune locuri de muncă din lume

Coats Group PLC anunță că a fost numit unul dintre cele mai bune locuri de muncă din lume în 2023.

Fortune și Great Place to Work® selectează anual primele 25 de companii care militeaza pentru crearea unor culturi excepționale la locul de muncă. Echipa Coats a fost recunoscută pentru angajamentul său de a acorda prioritate angajaților, de a promova o cultură a încrederii și de a incuraja colegii din întreaga lume să își atingă potential maxim.

Premiul World’s Best Workplaces se bazează pe analiza unor sondaje, care reprezintă 15 milioane de opinii ale angajaților din întreaga lume. Sondajul ia în considerare, de asemenea, amploarea și impactul programelor companiei la locul de muncă. Organizațiile sunt evaluate în funcție de eforturile lor de a crea locuri de muncă extraordinare și de a avea un impact pozitiv asupra oamenilor și comunităților din mai multe țări.

Rajiv Sharma, director executiv la Coats Group, a declarat:

„Suntem mândri să fim recunoscuți ca unul dintre cele mai bune locuri de muncă din lume. Această realizare este datorita culturii orgazizationale, datorita  angajaților și liderilor companiei noastre.

Trei piloni stau la baza culturii noastre. În primul rând, este vorba despre „A face ceea ce trebuie”, iar acest lucru se manifestă în etică, integritate, siguranță și durabilitate. Al doilea pilon este „Clientul este cel mai important”, care ne oferă avantaj în a servi clienții de astăzi și a anticipa nevoile lor viitoare. Al treilea pilon al culturii noastre este „Mediul familial” care promovează colaborarea, dăruirea și grija. Este, de asemenea, baza pentru crearea unor relații de durată”.

Operând în peste 50 de țări și cu peste 18.000 de angajați care vorbesc peste 100 de limbi, Compania Coats adoptă o abordare globală față de angajații săi. În 2022, Coats a adoptat o nouă metodă globală de recunoaștere numită „Aplauze”, care asigură tuturor angajaților șanse egale de a fi recompensati pentru munca lor și pentru momentele care contează, toate țările operaționale ale companiei Coats având aceleași standarde, aceleași moduri de a da și de a primi aplauze și aceleași premii. Programul „Coats for All/Coats pentru toți” asigură egalitatea de sanse în timpul recrutării la locul de muncă și o dezvoltare echitabilă pentru toți angajații din întreaga lume, indiferent de sex, vârstă, dizabilitate, rasă, religie sau convingeri. Coats își menține angajamentul de a oferi un mediu de lucru sigur, divers și incluziv în toate operațiunile sale globale.

Coats Romania este prezenta in localitatea Campia Turzii incepand din anul 2022, cand a deschis un nou centru european de distributie unde isi desfasoara activitatea un numar de 80 de angajati devotati cu sprijinul carora compania a obtinut in anul 2023 certificarea GPTW, un Loc de munca excelent oferit de catre firma, GPTW- Great Place to Work®  din Marea Britanie.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Coats Biroul de presă

communications@coats.com

 

Ellen Johnson, Director Brand & Communications ellen.johnson@coats.com

 

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Peste 1.350 de candidați vor susține duminică examenul național de rezidențiat, organizat de UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

  Comunicat de presă Peste 1.350 de candidați vor susține duminică examenul național de rezidențiat, organizat de UMF „Iuliu Hațieganu”...

Închide