inTurda.ro

Primăria Câmpia Turzii: unii au pretenții de metropolă, dar se comportă ca în mahala

Primăria Câmpia Turzii: unii au pretenții de metropolă, dar se comportă ca în mahala

Primăria Câmpia Turzii: unii au pretenții de metropolă, dar se comportă ca în mahala
ianuarie 23
12:48 2024

❗𝐔𝐧𝐢𝐢 𝐚𝐮 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐞𝐧ț𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐭𝐫𝐨𝐩𝐨𝐥ă, 𝐝𝐚𝐫 𝐬𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭ă 𝐜𝐚 î𝐧 𝐦𝐚𝐡𝐚𝐥𝐚

❌Zilele trecute, indivizi fără bun simț au depozitat ilegal, în coșurile stradale din diverse zone din oraș, saci cu deșeuri menajere, inclusiv din construcții. Oare persoanele care fac asemenea gesturi își ascund gunoiul sub preș, la ei acasă?

⛔Curios este că admirăm curățenia orașelor din țară și străinătate, dar când vine vorba să aplicăm la noi acasă … acționăm copilărește, chiar dacă majoritatea știm că orașul este supravegheat video. Ne uităm în jur, să nu ne vadă nimeni, găsim momente și tot felul de scuze, în loc să ne comportăm CIVILIZAT! Oameni buni, aveți ATÂTEA SOLUȚII să depozitați deșeurile în locurile special amenajate, încât aruncarea acestora la întâmplare este un gest ieftin și fără sens!

⚫Mulți dintre cei care se plâng de lipsa curățeniei din oraș sunt aceiași care aruncă gunoaiele unde apucă, dând dovadă de lene și nepăsare.

✅ Însă, de fiecare dată când vor apărea astfel de gesturi, noi le vom face publice. Poliția Locală îi va identifica și îi va trage la răspundere pe cei vinovați. Nu avem nici toleranță, nici compasiune pentru cei care nu au bun simț.
𝐂𝐮𝐫ăț𝐞𝐧𝐢𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐬𝐮𝐩𝐫𝐞𝐦ă 𝐝𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐠𝐚𝐧ță, î𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞!

Primăria Câmpia Turzii
Direcția Relații cu Comunitatea

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda: Anunț important pentru locuitorii din zona străzii Anton Pann!

 Anunț important pentru locuitorii din zona străzii Anton Pann! Începând cu data de joi, 25.01.2024, containerele destinate colectării deșeurilor voluminoase...

Închide