inTurda.ro

VIDEO: Predare a comenzii la ISU Cluj! General de brigadă Ion Moldovan a trecut în rezervă prin decret prezidențial

 Breaking News

VIDEO: Predare a comenzii la ISU Cluj! General de brigadă Ion Moldovan a trecut în rezervă prin decret prezidențial

VIDEO: Predare a comenzii la ISU Cluj! General de brigadă Ion Moldovan a trecut în rezervă prin decret prezidențial
ianuarie 23
12:55 2024

Imagini surprinse la ceremonia oficială de predare-primire a comenzii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj.

După o activitate de peste 31 de ani în arma pompierilor, general de brigadă Ion Moldovan a trecut în rezervă prin decret prezidențial, iar ca inspector șef a fost împuternicit colonel Gabriel Drînda.

🎥 nonuuproduction

După o activitate de peste 31 de ani în arma pompierilor, general de brigadă Ion Moldovan a trecut în rezervă prin decret prezidențial.
Acesta a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București ca șef de promoție în 1997, fiind repartizat la Grupul de Pompieri „Avram Iancu” al județului Cluj.

Ofițerul și-a început cariera ca locțiitor al comandantului Detașamentului Dej. În perioada 2003-2006 a ocupat funcția de comandant al Detașamentului Dej, apoi, în urma promovării examenului, a devenit Șef Centru Operațional în cadrul ISU Cluj.

Ulterior, în 2014 a preluat comanda unității, după ce a promovat concursul pentru funcția de Inspector Șef. Rezultatele foarte bune, reușite de-a lungul carierei, au făcut posibilă nominalizarea pentru obținerea gradului de general, aspect care s-a concretizat în anul 2018, când, prin decret prezidențial, i-a fost acordat gradul de general de brigadă cu o stea.

Pe timpul celor aproape 28 de ani de activitate ca ofițer, general de brigadă (r) Ion Moldovan a participat și a coordonat mii de intervenții, a instruit și pregătit nenumărați pompieri și a participat la misiuni și exerciții naționale. Timp de aproape un deceniu, a condus Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al Județului Cluj, reușind să înființeze noi subunități de intervenție, să optimizeze partea operativă și să mențină un climat de siguranță pentru cetățeni.

Domnule general, vă mulțumim!

Related Articles

Citește articolul precedent:
„Cetățean de onoare post mortem” pentru două dintre personalitățile care au construit Municipiul Câmpia Turzii

✅ Cinste și prețuire pentru personalitățile marcante ale Câmpiei Turzii. 🆙În calitate de reprezentantă a comunității, administrația publică locală din Câmpia...

Închide