inTurda.ro

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
ianuarie 29
17:06 2024
Anunț –
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 30.01.2024, între orele 10.00 – 14.00, în municipiul Câmpia Turzii.
Sunt afectate imobilele situate în cartierul Insula – străzile Salcamului, Trandafirilor, Amurgului, Berzei, Cucului, Cicoarei, Mierlei
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de conectare a rețelei de distribuție din cartier Insula la rețeaua nouă situată pe strada Laminoriștilor.
Lucrările au fost solicitate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) și sunt cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7)
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, apă tulbure) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
FOTO: Exercițiu de instruire multinațional „Eagle Steel 24” în garnizoana Turda

𝐄𝐱𝐞𝐫𝐜𝐢𝐭̦𝐢𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐄𝐚𝐠𝐥𝐞 𝐒𝐭𝐞𝐞𝐥 𝟐𝟒 𝐢̂𝐧 𝐠𝐚𝐫𝐧𝐢𝐳𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐝𝐚 Vineri, 26 ianuarie, militarii Batalionului 814 Tancuri „Mihai Vodă” și...

Închide