inTurda.ro

Accident rutier pe centura Vâlcele-Apahida. Un bărbat a ajuns la spital

Accident rutier pe centura Vâlcele-Apahida. Un bărbat a ajuns la spital

Accident rutier pe centura Vâlcele-Apahida. Un bărbat a ajuns la spital
februarie 06
10:37 2024

Accident rutier pe centura Vâlcele-Apahida. Un bărbat a ajuns la spital.

Pompierii au intervenit azi nopate la un accident în urma căruia tirul s-a răsturnat pe partea laterală, iar autoturismul a fost grav avariat.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut la urcare pe centura Vâlcele-Apahida.

La fața locului s-au alocat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, unde au găsit un autoturism, o autoutilitară și un autocamion avariate, dintre care ultimul răsturnat pe partea laterală.

Nu sunt persoane încarcerate, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani este consultat de către echipajul SAJ și urmează să fie stabilit dacă va fi transportat la spital.

Una dintre victime, un bărbat de aproximativ 30 de ani, a fost transportată șa spital pentru investigații și îngrijiri medicale.
De asemenea, la fața locului au fost consultate alte două persoane, care au refuzat transportul la spital”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Related Articles

Citește articolul precedent:
AMENDĂ uriașă pentru bărbatul care a abandonat 3 câini într-o comună din Cluj

AMENDĂ uriașă pentru bărbatul care a abandonat 3 câini într-o comună din Cluj. „Cu privire la imaginile apărute în spațiul...

Închide