inTurda.ro

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda – 08.02.2024

 Breaking News

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda – 08.02.2024

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda – 08.02.2024
februarie 07
14:28 2024
Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 
Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 08.02.2024, între orele 08.00 – 15.00, în municipiul Turda. Vor fi afectate imobilele situate în mun Turda, pe străzile:
–  Miron Costin (până la pod)
–  Piața Romană (între str. Miron Costin și str. Ana Ipatescu, inclusiv fosta Fabrica de bere)
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă nouă apă de pe str. P-ta Romană cu conducta de apă existentă pe str. Romană.
Lucrările sunt efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD” (CL5) din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”.
La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Plutonier adjutant Florin Oneț, eroul ISU Cluj care a salvat un bebeluș de 3 luni din Tritenii de Jos!

Plutonier adjutant Florin Oneț, eroul ISU Cluj care a salvat un bebeluș de 3 luni din Tritenii de Jos! Cazurile...

Închide