inTurda.ro

Comunicatul PSD Câmpia Turzii în urma situației lui Avram Gal

Comunicatul PSD Câmpia Turzii în urma situației lui Avram Gal

Comunicatul PSD Câmpia Turzii în urma situației lui Avram Gal
februarie 17
14:42 2024

Comunicat

Ca urmare a recentelor evenimente, PSD Câmpia Turzii dorește să-și exprime aprecierea pentru decizia d-lui Avram M. Gal de a face un pas înapoi din arena politică, recunoscându-i toate eforturile și dedicarea în favoarea dezvoltării comunității noastre locale.

PSD își reafirmă angajamentul neclintit de a susține orice inițiativă legală menită să promoveze transparența și integritatea, în scopul dezvăluirii adevărului.

Transmitem gânduri de forță și discernământ d-lui Avram Gal și familiei sale în această perioadă dificilă, de tranziție.
PSD Câmpia Turzii își va continua misiunea de a servi comunitatea, punând accent pe promovarea și implementarea proiectelor și inițiativelor, care au ca scop îmbunătățirea calității vieții și susținerea dezvoltării sustenabile, în Câmpia Turzii.

Cu respect,
Departamentul de Comunicare
PSD Câmpia Turzii

Related Articles

Citește articolul precedent:
Directoarea Școlii Gimnaziale Viișoara, câștigătoare la Gala Profesorul Anului în mediul rural, secțiunea Prevenirea abandonului școlar

Directoarea Școlii Gimnaziale Viișoara, câștigătoare la Gala Profesorul Anului în mediul rural, secțiunea Prevenirea abandonului școlar. Teach for Romania anunță...

Închide