inTurda.ro

Zâmbetul fără durere: Clinica Lucreția Expert reimaginează experiența la dentist

Zâmbetul fără durere: Clinica Lucreția Expert reimaginează experiența la dentist

Zâmbetul fără durere: Clinica Lucreția Expert reimaginează experiența la dentist
februarie 17
15:36 2024

Municipiul Turda primește un nou impuls în domeniul stomatologiei odată cu inaugurarea Cabinetului Lucreția Expert, investiție realizată prin Programul Start Up Nation România.

Într-un efort de a contracara temerile și miturile legate de vizita la dentist, Cabinetul Stomatologic Lucreția Expert, își deschide acum ușile pentru a oferi o experiență complet nouă pacienților săi.

Oferind servicii de calitate superioară într-un mediu confortabil și prietenos, Lucretia Expert se angajează să schimbe percepțiile negative asociate cu stomatologia. În contrast cu basmele perpetuate, care afirma ca vizita la dentist se face doar când te doare, sau ca orice vizita la dentist se lasă cu dureri, cabinetul promovează o abordare modernă care pune accentul pe confortul și satisfacția pacienților.

„Suntem mândri să aducem o abordare proactivă și pozitivă în lumea stomatologiei din Turda,” a declarat Dr. Saulean-Milescu Cornelia, fondatoarea și principalul medic stomatolog al cabinetului Lucretia Expert. „Ne-am angajat să oferim nu doar servicii de calitate superioară, dar și să schimbăm perspectiva asupra vizitelor la dentist. Vrem ca oamenii să vină la noi cu încredere și să plece cu un zâmbet frumos și sănătos.”

Echipa de profesioniști de la Lucretia Expert abordează fiecare pacient cu o atenție deosebită și o îngrijire personalizată, asigurându-se că fiecare vizită este o experiență plăcută și fără stres. De la tratamentele preventive la cele estetice și reconstructive, cabinetul oferă o gamă completă de servicii stomatologice pentru întreaga familie.

În plus, Lucretia Expert își propune să educe comunitatea locală în ceea ce privește importanța îngrijirii dentare regulate și să demitizeze ideile preconcepute care pot descuraja oamenii să își vadă dentistul în mod regulat.

Pentru mai multe informații despre Cabinetul Stomatologic Lucretia Expert și serviciile oferite, vă invitam sa urmăriți pagina oficială de Facebook a cabinetului.

Va așteptăm cu drag la cabinet.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicatul PSD Câmpia Turzii în urma situației lui Avram Gal

Comunicat Ca urmare a recentelor evenimente, PSD Câmpia Turzii dorește să-și exprime aprecierea pentru decizia d-lui Avram M. Gal de...

Închide