inTurda.ro

Primăria Câmpia Turzii: Venim în sprijinul persoanelor fizice și juridice cu FACILITĂȚI ONLINE!

Primăria Câmpia Turzii: Venim în sprijinul persoanelor fizice și juridice cu FACILITĂȚI ONLINE!

Primăria Câmpia Turzii: Venim în sprijinul persoanelor fizice și juridice cu FACILITĂȚI ONLINE!
februarie 19
19:29 2024

🛜Venim în sprijinul persoanelor fizice și juridice cu FACILITĂȚI ONLINE!

🆙În această perioadă, instituția noastră trimite societăților comerciale din oraș deciziile de impunere pentru bunurile pe care le dețin pe raza municipiului și care sunt impozabile.

💳Serviciul Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii pune la dispoziția persoanelor juridice din oraș posibilitatea creării unui cont online prin care să-și plătească taxele și impozitele. De asemenea, prin contul online se pot depune declarații fiscale, respectiv obține certificate fiscale online.

✅Astfel, societățile comerciale care figurează cu o adresă de email în evidențele instituției noastre vor primi decizia de impunere pentru bunurile pe care le dețin pe raza municipiului. Decizia va fi transmisă prin intermediul adresei de email impunere@campiaturzii.ro. În același email va fi transmisă și o cerere pentru crearea unui cont online pentru accesarea Servicii Online (Impozite și Taxe Locale).
☑️Persoanele juridice care doresc crearea contului online vor descărca cererea primită pe email, o vor completa, o vor semna și o vor retrimite pe adresa: veniturionline@campiaturzii.ro

💹De asemenea, și persoanele fizice din Câmpia Turzii pot beneficia de aceleași servicii de impozite și taxe online.

Direcția Relații cu Comunitatea
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările pentru creșterea siguranței pacienților Spitalului de Recuperare

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările pentru creșterea siguranței pacienților Spitalului de Recuperare   Consiliul Județean Cluj a finalizat și...

Închide