inTurda.ro

Primaria Turda – Actualizare: Închiderea temporară a unei porțiuni din DN1

Primaria Turda – Actualizare: Închiderea temporară a unei porțiuni din DN1

Primaria Turda – Actualizare: Închiderea temporară a unei porțiuni din DN1
martie 11
17:31 2024

🚧 Actualizare: Închiderea temporară a unei porțiuni din DN1 🚧

📅 Cu câteva modificări la anunțul inițial, vă informăm că, începând de marți, 12 martie, se vor efectua lucrări de modernizare a carosabilului pe sectorul de drum DN1 dinspre Cluj-Napoca, cuprins între strada Ion Corvin și strada Bucovinei, pe partea dreaptă în sensul de mers spre Alba-Iulia și Târgu-Mureș. ❕Pe sensul de mers spre Cluj-Napoca circulația auto nu va fi afectată.

🚌 În ceea ce privesc stațiile TUP, în vederea respectării programului de circulație al autobuzelor în urma discuțiilor ulterioare avute cu reprezentanții societății de transport public urban, s-au stabilit următoarele: Stația de autobuz TUP de pe strada Simion Bărnuțiu, nr. 29 și stația nou propusă inițial pe strada Ion Corvin, nr. 6 vor fi anulate, iar în loc va fi folosită ruta străzii Alexandru Ioan Cuza cu stațiile aferente.

Circulația auto de la intrarea în Turda se va face pe strada Alexandru Ioan Cuza. Stația de autobuz de pe strada Clujului nr. 69 va fi mutată pe partea dreaptă, vizavi de intrarea la Dacia Service, pe drumul de legătură între strada Clujului și strada Alexandru Ioan Cuza.

Vă cerem scuze pentru orice inconveniență și vă mulțumim pentru înțelegere în timpul lucrărilor de modernizare a carosabilului. 🤝

Primaria Turda.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Parteneriat educațional între Compania de Apă Arieș și Colegiul Tehnic Turda

Comunicat de presă Parteneriat educațional între Compania de Apă Arieș și Colegiul Tehnic Turda Stagii de practică pentru elevi la...

Închide