inTurda.ro

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Anunț  – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda
aprilie 01
13:54 2024
Anunț  – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda
Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 02.04.2024, între orele 08.30 – 15.00,  în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate pe:
– str. Libertății (de la intersecția cu str. N.Titulescu până la intersecția cu str. Piața Romană).
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare rețea nouă situată pe str. Piața Romană cu rețeaua existentă de pe str. Libertății.
Lucrările sunt efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD” (CL5) din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”.
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Forțele Aeriene Române, în vizită de informare și promovare a aviației la Colegiul Național Mihai Viteazul Turda

Forțele Aeriene Române au încheiat o amplă campanie de promovare care s-a desfășurat în perioada 25.03.-29.03.2024 în orașele Petroșani, Aiud,...

Închide