inTurda.ro

Expoziție de ouă încondeiate în perioada 24 aprilie – 10 mai 2024

Expoziție de ouă încondeiate în perioada 24 aprilie – 10 mai 2024

Expoziție de ouă încondeiate în perioada 24 aprilie – 10 mai 2024
aprilie 25
10:20 2024

🥚🎨𝐄𝐱𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐨𝐮𝐚 𝐢𝐧𝐜𝐨𝐧𝐝𝐞𝐢𝐚𝐭𝐞

⏳În perioada 24 aprilie – 10 mai, 👉Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, invită publicul să descopere o 🖼 expoziție deosebită, desfășurată în cadrul 📍 galeriei de artă de la etajul I al școlii.

🥚🎨Aceasta este dedicată ouălor încondeiate, creații minuțioase ale participanților la cursul desfășurat în perioada 📅martie-aprilie 2024 în cadrul școlii.

👤Coordonat de experta școlii, Ioana Mureșan, cursul a oferit participanților oportunitatea de a învăța și de a-și dezvolta abilitățile în această tradiție străveche și încântătoare. Participanții au creat adevărate opere de artă pe suprafața fragilă a ouălor.

✅Această expoziție este o celebrare a creativității și a măiestriei, reflectând diversitatea tehnicilor și a motivelor folosite în încondeierea ouălor. De la modele tradiționale inspirate din folclorul românesc, până la designuri moderne și abstracte, fiecare ou expus poartă amprenta personalității și talentului creatorilor săi.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Județul Cluj va avea TREN METROPOLITAN. 10.000.000 Euro alocați din bugetul CJ Cluj

🆒 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐬𝐞 𝐚𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐳𝐚 𝐜𝐮 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂𝐥𝐮𝐣-𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚 𝐬𝐢 𝟕 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐜𝐢𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 🚆𝐭𝐫𝐞𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐞𝐭𝐫𝐨𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐚𝐧 🔜💶 𝘼𝙥𝙧𝙤𝙖𝙥𝙚 𝟭𝟬.𝟬𝟬𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝙚𝙪𝙧𝙤...

Închide