inTurda.ro

„Muzicanții din Bremen” și „Trei cadouri fermecate”, în weekend la Teatrul de Păpuși „Puck”

„Muzicanții din Bremen” și „Trei cadouri fermecate”, în weekend la Teatrul de Păpuși „Puck”

„Muzicanții din Bremen” și „Trei cadouri fermecate”, în weekend la Teatrul de Păpuși „Puck”
aprilie 26
11:13 2024
🎭𝐒𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞𝐥𝐞 „𝐌𝐮𝐳𝐢𝐜𝐚𝐧𝐭𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐫𝐞𝐦𝐞𝐧” 𝐬𝐢 „𝐓𝐫𝐞𝐢 𝐜𝐚𝐝𝐨𝐮𝐫𝐢 𝐟𝐞𝐫𝐦𝐞𝐜𝐚𝐭𝐞”, 𝐢𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝, 𝐥𝐚 📍 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐏𝐚𝐩𝐮𝐬𝐢 „𝐏𝐮𝐜𝐤”
👨‍👩‍👧‍👦Cei mici și cei mari sunt așteptați la finalul acestei săptămâni la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la spectacolele „Muzicanții din Bremen”/ „A brémai muzsikusok”, în regia lui Rumi László (sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 11.00) și „Trei cadouri fermecate”, în regia lui Cristian Pepino (duminică, 28 aprilie, de la orele 11.00 și 12.30, precum și marți, 30 aprilie, de la ora 17.00).
👩‍🎤Aventura celor patru muzicieni din spectacolul „Muzicanții din Bremen”/ „A brémai muzsikusok” după Frații Grimm, în regia lui Rumi László, programat pentru sâmbătă, 📅27 aprilie, de la ora ⏰11.00, începe, în această viziune scenică, în momentul în care se termină istoria cunoscută din poveste.
Astfel, personajele își povestesc peripețiile din trecut, reflectând asupra traseului pe care l-au parcurs. Istorisirile lor sunt prezentate prin cântece, iar muzica live integrează toate momentele spectacolului.
✅Distribuția este formată din Balogh Dorottya, Domokos Szabolcs, Kötő Áron, Mostis Balázs și Szűcs Tamás.
✅Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.
🤣𝐔𝐦𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐞𝐝𝐢𝐭 𝐢𝐧𝐭𝐫-𝐮𝐧 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐞
De asemenea, duminică, 📅28 aprilie, de la orele ⏰11.00 și ⏰12.30, precum și marți, 📅30 aprilie, de la ora ⏰17.00.
✍️„Marele om de teatru Gordon Craig a fost fascinat de teatrul de animație. În ultima parte a vieții și-a dorit să facă un teatru de marionete în Italia. Pentru acest teatru a scris foarte multe texte, printre care și acesta pe care l-am montat la Teatrul Puck. E un text în care se vede influența teatrului tradițional de păpuși, umorul specific, păpușăresc, al acestor spectacole”, spune Pepino, apreciind că spectacolul îi va încânta pe copii în primul rând pentru că este foarte vesel.
Personajele principale ale piesei sunt Papagalul Cristofor Columbus, copilul Cokatrix și Băiatul orb. Ei fac o călătorie în trecut și ajung la începuturile lumii. Acolo îl întâlnesc pe primul om, Adam, care le dăruiește cele trei cadouri magice. Dar hangiul cel viclean înlocuiește darurile cu obiecte obișnuite. Ajunși la curtea regelui, Papagalul și Cocatrix sunt în mare pericol, deoarece nu își pot dovedi puterile magice. Oare copilul orb va sosi la timp ca să îi salveze?
✅Distribuția: Robert Trifan, Angelica Pamfilie, Ramona Atănăsoaie, Andreea Bolovan, Ionuț Constantinescu, Ion Iurcu, Călin Mureșan și Iulian Lungu
✅Scenografia: Raluca Aionițoaie, Alexandru Gabor, Cristian Pepino
Muzica originală: Dan Bălan
✅Asistent regie: Adina Ungur
✅Asistent scenografie: Elena Ilaș
✅Coordonare muzicală: Arona Bogdan.
✅Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.
ℹ 𝐂𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞
Biletele se pot achiziționa și online, accesând următoarele linkuri:
Pentru spectacolul „Muzicanții din Bremen”/ „A brémai muzsikusok” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 11.00: https://tomtix.ro/evenimente/10578-a-brmai-muzsikusok-4.
Pentru spectacolul „Trei cadouri fermecate” de duminică, 28 aprilie, de la ora 11.00: https://tomtix.ro/evenimente/10588-trei-cadouri-fermecate.
Pentru spectacolul „Lupul interzis” de duminică, 28 aprilie, de la ora 12.30: https://tomtix.ro/evenimente/10589-trei-cadouri-fermecate.
Pentru spectacolul „Trei cadouri fermecate” de marți, 30 aprilie, de la ora 17.00:
De asemenea, se pot achiziționa bilete și de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.
Biletul la spectacolele prezentate la sediu în zilele de sâmbătă și duminică costă 48 de lei pentru adulți, 24 de lei pentru pensionari și 12 lei pentru preșcolari, elevi și
studenți.
De asemenea, biletul la spectacolele jucate la sediu de luni până vineri costă 10 lei pentru copii, elevi, studenți (tarif redus cu 75%), pentru pensionari 20 de lei (tarif redus cu 50%), iar pentru adulți 40 de lei.
Spectatorii sunt rugați să ajungă cu 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Noi competiții sportive desfășurate cu sprijinul Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj

🔵𝐍𝐨𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐢𝐢 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐟𝐚𝐬𝐮𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐒𝐚𝐥𝐯𝐚𝐦𝐨𝐧𝐭-𝐒𝐚𝐥𝐯𝐚𝐬𝐩𝐞𝐨 𝐂𝐥𝐮𝐣 🚨 Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, instituție publică aflată...

Închide