inTurda.ro

Ciprian Rigman: Am intrat oficial în cursa pentru Primăria Turda!

Ciprian Rigman: Am intrat oficial în cursa pentru Primăria Turda!

Ciprian Rigman: Am intrat oficial în cursa pentru Primăria Turda!
aprilie 30
17:24 2024

☝🏻Am intrat oficial în cursa pentru Primăria Turda, prin depunerea dosarului de candidatură și a semnăturilor necesare!

❗Candidez pentru prima oară la Primăria Turda. Iar azi am fost emoționat și m-am simțit extrem de onorat. Am fost copleșit ❤️de încrederea și încurajările tuturor turdenilor care au semnat pentru candidatura mea și care mi-au trimis mesaje de susținere, ca și de sprijinul și implicarea tuturor colegilor mei. Vă mulțumesc din suflet fiecăruia dintre voi!

Vreau să vă spun că sunt determinat 💪ca, așa cum mă știți, cu seriozitate și responsabilitate, să dau tot ce pot în această bătălie electorală. Știu că nu va fi o luptă ușoară, pentru că înfrunt nu doar un contracandidat, dar și un întreg sistem, care depinde de el și care îl susține.
Eu însă am de partea mea o echipă faină, de oameni unul și unul, onești și puși pe treabă, și, mai mult, în aceste ultime săptămâni, am văzut că am alături de mine nenumărați turdeni🤝🏻. Da, foarte mulți turdeni cu dorință de schimbare și cu încrederea că proiectul nostru este cel care va pune Turda pe drumul cel bun, m-au impresionat cu energia și încrederea lor că schimbarea se apropie.

În 9 iunie aici se va face diferența, prin votul fiecărui turdean, liber exprimat și secret, în cabina de vot! Până atunci eu voi fi în continuare în stradă pentru a sta de vorbă cu turdenii, pentru a le răspunde la orice întrebare și pentru a le da detalii despre planul nostru pentru Turda modernă și prosperă! Tic-tac⏳, mai e un pic dragi turdeni și începem curățenia la primărie!

Rigman Ciprian,
Președinte USR Turda și candidat la funcția de primar al Municipiului Turda.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
CL-7 – „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” – peste 97% progres fizic de execuție a lucrărilor

      Data: 30 aprilie 2024 CL-7 – „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE...

Închide