inTurda.ro

Se deschide magazin PRIMARK la doar 35 km de Turda

Se deschide magazin PRIMARK la doar 35 km de Turda

Se deschide magazin PRIMARK la doar 35 km de Turda
mai 14
19:10 2024

Se deschide PRIMARK la 35 km de Turda!  Mai exact, Primark a anunțat că intenționează să deschidă cel de-al patrulea magazin din România în centrul comercial VIVO!, situat în Florești, Cluj, la doar 35 km de Turda!  Magazinul urmează să fie inaugurat în 2025.

Noul magazin va ocupa un total de 3.700 de metri pătrați de spațiu comercial împărțit pe două etaje și va oferi cele mai recente tendințe în materie de modă, precum și produse esențiale de zi cu zi în materie de îmbrăcăminte, frumusețe, stil de viață și articole pentru casă.

„Este un moment emoționant pentru noi, deoarece anunțăm cel de-al patrulea magazin din România, care se va deschide în Cluj-Napoca anul viitor. Suntem mândri de creșterea noastră continuă în România, precum și în Europa Centrală și de Est, unde vom avea 17 magazine în șase piețe, până la sfârșitul anului 2025. Cluj-Napoca este un oraș vibrant și sunt sigur că experiența de cumpărături pentru care Primark este cunoscut și apreciat va fi apreciată de locuitorii orașului și ai zonelor înconjurătoare”, spune Maciej Podwojski, Director ECE, Primark.

Primark pe piața din România în decembrie 2022, când a deschis primul magazin în ParkLake Shopping Center, București. Anul trecut, retailerul a deschis și al doilea magazin din București, în AFI Cotroceni, iar al treilea magazin se va deschide în Iulius Town, Timișoara, în cursul acestui an.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Reabilitarea energetică a blocurilor din Turda în linie dreaptă

Comunicat de presă Reabilitarea energetică a blocurilor din Turda în linie dreaptă Costurile sunt acoperite integral de municipalitate prin finanțare...

Închide